Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

X-Men And The Wolverine Adamantium collection 6xBlu-ray. Kuusi elokuvaa samassa boksissa.
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: englanti

X-men [2000]
X-Menit ovat pieni ryhmä mutantteja, jotka geenimutaatioiden seurauksena ovat saaneet yliluonnollisia voimia. Kyklooppi purkaa energiavirtaa silmistään, Storm hallitsee säätä tahdonvoimallaan. Rogue imee itseensä elinvoimaa kosketuksen kautta.Professori Xavierin (Patrick Stewart) perustama instituutti kouluttaa mutantteja käyttämään erikoiskykyjään paremman yhteiskunnan saavuttamiseksi. Xavierin entinen ystävä, Magneto (Ian McKellen), on kuitenkin ryhtynyt toisen koulukunnan edustajaksi,jonka tavoitteena on tuhota ihmiskunta, sillä hän ei usko ihmisten ja mutanttien mahtuvan samalle planeetalle. Täten Professori Xavierin X-Menit ja Magneton joukot valmistautuvat viimeiseen taisteluun, jossa panoksena on koko ihmiskunnan tulevaisuus.

X-men 2 [2003]
Ihmisten ja mutanttien välit ovat entistä vihamielisemmät. Vaikutusvaltainen armeijan leivissä työskentelevä agentti Stryker punoo juonia mutanttien pään menoksi ja presidentti joutuu salamurhaajan tulilinjalle. X-Menit saavat riveihinsä muutaman uuden jäsenen ja lähtevät taisteluun vapauden ja tasa-arvon puolesta. Vihollinen on kuitenkin vahvempi, kuin kukaan osasikaan arvata.

X-Men The Last Stand [2006]
Koe X-Men trilogian viimeisen, eeppisen taistelun hämmästyttävä voima. Liity tuttujen mutanttisankareiden ja –pahisten seuraan, ja tutustu aivan uusiin sotureihin – kuten Angel, Beast, Juggernaut ja Colossus – jännittävässä seikkailuspektaakkelissa!
Kun kiistanalainen ”lääke” mutaatioihin kehitetään, mutantit voivat valita säilyttävätkö supervoimansa vai luopuvatko niistä muuttuen ”normaaleiksi”.
Rauhaa rakastava mutanttijohtaja Charles Xavier (Patrick Stewart) ja hänen militaristinen vastustajansa Magneto (Ian McKellen) valitsevat puolensa, jolloin seurauksena on kaikki sodat päättävä sota.

X-Men Origins - Wolverine [2009]
Supertähti Hugh Jackman hyökkää jälleen Wolverinen rooliinsa ? kostonhimoisella raivolla. Pulssianostattava toimintatrilleri upottaa veitsenterävät adamantiumkyntensä Loganin / Wolverinen salaperäiseen taustaan: hänen eeppisen väkivaltaiseen ja romanttiseen menneisyyteensä, monimutkaiseen suhteeseensa Victor Creediin / Sabertoothiin, ja pahaenteiseen Weapon X ?operaatioon, joka herättää hänen primitiivisen raivonsa. Matkallaan Wolverine kohtaa legendaarisia mutantteja, kuten Deadpool ja Gambit.

X-Men - First Class [2011]
X-MEN-saagan jännittävässä ensimmäisessä luvussa Charles Xaver ja Erik Lensherr eivät vielä ole professori X ja Magneto, vaan hiljattain voimansa löytäneitä nuorukaisia ja ystävyksiä, jotka taistelivat yhdessä koko maailma uhkaavaa tuhoa vastaan!

The Wolverine [2013]
Hugh Jackman palaa Loganin - ikuisen soturin ja yksinäisen suden - rooliin James Mangoldin (mm. Kello 15.10 lähtö Yumaan, Walk the Line) ohjaamassa toimintaelokuvassa Wolverine. Menestyssarjakuvaan perustuva eeppinen toimintaseikkailu Wolverine vie X-Men-universumin tunnetuimman hahmon nykypäivän Japaniin.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


13,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 19:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.