Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

X-Men (Blu-ray)

· X-Men and the Wolverine - Adamantium Collection (6 Blu-ray)

- X-Men (Blu-ray)

Tapaa Wolverine, Cyclops, Storm ja muut amerikkalaisen sarjakuvayhtiö Marvel Comicsin mutanttisankarit! Nämä kolme sankaria kuuluvat mutanttijoukkoon, jolla on erikoisia ominaisuuksia. Jotkut osaavat siirtää esineitä ajatuksen voimalla, toiset taas tappaa katseellaan. Heidän tehtävänsä on suojella ihmisiä, jotka sekä pelkäävät että vihaavat heitä. Vastassaan heillä on paha Magneto.

- X-Men 2 (Blu-ray)

Ihmisten ja mutanttien välit ovat entistä vihamielisemmät. Vaikutusvaltainen armeijan leivissä työskentelevä agentti Stryker punoo juonia mutanttien pään menoksi ja presidentti joutuu salamurhaajan tulilinjalle. X-Menit saavat riveihinsä muutaman uuden jäsenen ja lähtevät taisteluun vapauden ja tasa-arvon puolesta. Vihollinen on kuitenkin vahvempi, kuin kukaan osasikaan arvata.

- X-Men: The Last Stand (Blu-ray)

Koe X-Men trilogian viimeisen, eeppisen taistelun hämmästyttävä voima. Liity tuttujen mutanttisankareiden ja -pahisten seuraan, ja tutustu aivan uusiin sotureihin - kuten Angel, Beast, Juggernaut ja Colossus - jännittävässä seikkailuspektaakkelissa!

Kun kiistanalainen "lääke" mutaatioihin kehitetään, mutantit voivat valita säilyttävätkö supervoimansa vai luopuvatko niistä muuttuen "normaaleiksi". Rauhaa rakastava mutanttijohtaja Charles Xavier (Patrick Stewart) ja hänen militaristinen vastustajansa Magneto (Ian McKellen) valitsevat puolensa, jolloin seurauksena on kaikki sodat päättävä sota.

- X-Men Origins: Wolverine (Blu-ray)

X-Men Origins: Wolverine on huimia erikoisefektejä täynnä oleva toimintaelokuva, joka perustuu suosittuun Marvel-sarjakuvaan, Ryhmä X:ään. Elokuva on täysin itsenäinen elokuva aikaisemmin nähdyistä X-Men -elokuvista. Nyt palataan tarinan alkulähteelle ja paljastetaan X-Men -saagan legendaarisimman hahmon rankka tausta. X-Men Origins: Wolverine kertoo traagisen tarinan siitä, miten tavallisesta, rakastavasta miehestä Loganista (Hugh Jackman) tulee kostonhimoinen ja mahtivoimainen Wolverine. Elokuvassa Wolverine kohtaa tiellään monia sarjan legendoja, joista osa on ennennäkemättömiä X-men -elokuvafilmatisoinneissa.

- X-Men: First Class (Blu-ray)

X-MEN-saagan jännittävässä ensimmäisessä luvussa Charles Xaver ja Erik Lensherr eivät vielä ole professori X ja Magneto, vaan hiljattain voimansa löytäneitä nuorukaisia ja ystävyksiä, jotka taistelivat yhdessä koko maailma uhkaavaa tuhoa vastaan!

- The Wolverine (Blu-ray)

Hugh Jackman palaa Loganin - ikuisen soturin ja yksinäisen suden - rooliin James Mangoldin (mm. Kello 15.10 lähtö Yumaan, Walk the Line) ohjaamassa toimintaelokuvassa Wolverine. Menestyssarjakuvaan perustuva eeppinen toimintaseikkailu Wolverine vie X-Men-universumin tunnetuimman hahmon nykypäivän Japaniin.


· X-Men - Days Of Future Past (Blu-ray)

Kun murhanhimoiset Sentinel-robotit vainoavat mutantteja ja ihmisiä, alkuperäisen X-Men-trilogian hahmot yhdistävät voimansa nuorempien versioidensa kanssa eeppisessä taistelussa, jossa tavoitteena on muuttaa menneisyys — ja pelastaa tulevaisuus.


· X-Men - Apocalypse (Blu-ray)

Kun maailman vahvin mutantti, Apocalypse, herää tuhansien vuosien jälkeen ja huomaa ihmisten johtavan maailmaa, hän päättää vakaasti puhdistaa Maan ihmissuvusta. Pyrkiessään epätoivoisesti pelastamaan ihmiskunnan Professori X johtaa nuoret X-Menit taisteluun, joka ratkaisee maailman kohtalon.


· X-Men : Dark Phoenix (Blu-ray)

Jean Grey on yksi X-Men -sarjan rakastetuimmista hahmoista. Kesken avaruudessa tapahtuvan hengenvaarallisen pelastustehtävän, Jeaniin iskee kosminen voima, joka muuttaa hänet yhdeksi kaikkien aikojen voimakkaimmista mutanteista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.2.2024 19:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.