Kuvaus

Omasta kokoelmasta vähemmäksi.

Lelusarjasta: The original mutant superheroes

Valmistaja ToyBiz. 

Figuurissa perusnivelet olkapäissä, kyynerpäissä, lantiossa sekä polvissa ja lantio pyörii 360 astetta ympäri.

Morpho on kuulemma jossakin tarinassa on ollut hyvä ja sitten vaihtanut puolta pahiksiin. Hän uhrasi itsensä pelastaakseen ystävänsä mutantteja metsästäviltä Vahdeilta. Kuoleman jälkeen Morhon herätti henkiin Herra Pahuus(engl. Mister Sinister) ja sen jälkeen Morpho on ollut pahisten riveissä ja entisten ystäviensä päänvaivana muuntautumis kyvyillään.

Morphon mukana tulee melkein kaikki vaihtopäät. Kolme päätä ovat hyvä Morph, paha Morph ja Kyklooppi. Puuttuu yksi pää eli Wolverinen pää.

 

Jalkapohjissa lukee: (c) 1994  MARVEL CHINA TOY BIZ INC 

Kunto on todella hyvä.

 

HOX! HOX! Samalla yhdellä postikululla saa postitettua useamman tuotteen. Jos kirjelähetyksissä painorajat ei ylity ja jos suuremmissa pakettilähetyksissä kaikki mahtuu samaan pakettiin. Jos ei mahdu niin yleensä pitää siirtyä isompaa laatikkoon jolloin pitää ostajan maksaa vain muutama euro lisää jos jo kerkesit maksaa pienemmän paketin toimituskulut.

 

Hakusanoja: mutantti mutant morhpho morph xmen x-men villain paha figu figuuri figure x-men ryhmä toimintahahmo hahmo toiminta x ryhmäx xmen v pahis action figure paha figuuri figu toy biz  hyvis hyvä good wolverine kyklooppi cycklops evil morph marvel comic sarjis

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 38 vrk 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.