Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

X-men Quadrilogy 4xBlu-ray. Julkaisussa neljä elokuvaa. HUOM! kotelon selkämyksestä, alareunasta, puuttuu pieni pala ja siitä lähtee 1.5cm repeämä kansipaperin takapuolelle - levyt hyväkuntoisia.
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: ruotsi

X-Men [2000]
X-Menit ovat mutantteja, joilla on erikoisia voimia. He ryhtyvät taisteluun suvaitsemattomuutta ja radikaalia mutanttijoukkoa vastaan, joka yrittää tuhota ihmiskunnan.

X-Men 2 [2003]
X-Men -ryhmä tekee paluun, ja tällä kertaa kyse on sodasta! Huikeilla bonusmateriaaleilla – mm. poistetut kohtaukset, stunttiharjoitukset ja koosteet kulissien takaa – täyteen ladattu kahden levyn versio on syvääluotaava, tuhti katsaus eeppisen viihdyttävään X-Men seikkailuun, jota tähdittävät Hugh Jackman, Halle Berry ja Ian McKellen!

X-Men 3 - Viimeinen kohtaaminen / The Last Stand [2006]
Koe X-Men trilogian viimeisen, eeppisen taistelun hämmästyttävä voima. Liity tuttujen mutanttisankareiden ja –pahisten seuraan, ja tutustu aivan uusiin sotureihin – kuten Angel, Beast, Juggernaut ja Colossus – jännittävässä seikkailuspektaakkelissa!
Kun kiistanalainen ”lääke” mutaatioihin kehitetään, mutantit voivat valita säilyttävätkö supervoimansa vai luopuvatko niistä muuttuen ”normaaleiksi”. Rauhaa rakastava mutanttijohtaja Charles Xavier (Patrick Stewart) ja hänen militaristinen vastustajansa Magneto (Ian McKellen) valitsevat puolensa, jolloin seurauksena on kaikki sodat päättävä sota.

X-Men Origins - Wolverine [2009]
X-Men Origins: Wolverine on huimia erikoisefektejä täynnä oleva toimintaelokuva, joka perustuu suosittuun Marvel-sarjakuvaan, Ryhmä X:ään. Elokuva on täysin itsenäinen elokuva aikaisemmin nähdyistä X-Men -elokuvista. Nyt palataan tarinan alkulähteelle ja paljastetaan X-Men -saagan legendaarisimman hahmon rankka tausta. X-Men Origins: Wolverine kertoo traagisen tarinan siitä, miten tavallisesta, rakastavasta miehestä Loganista (Hugh Jackman) tulee kostonhimoinen ja mahtivoimainen Wolverine. Elokuvassa Wolverine kohtaa tiellään monia sarjan legendoja, joista osa on ennennäkemättömiä X-men -elokuvafilmatisoinneissa.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 19:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.