Kuvaus

Pelin tavoite on syöstä kuvitteellisen Välimeren saarivaltion, Medicin diktaattori Sebastiano Di Ravello pois vallasta. Pelissä suoritetaan tehtäviä, joita avataan lisää vapauttamalla sotilastukikohtia ja kyliä Di Ravellon vallasta. Alueiden vapauttaminen vaati öljytankkien, kaiuttimien, satelliittilautasten ja poliisiasemien tuhoamista. Pelin päähenkilö on Rico Rodriguez, joka palasi äitinsä kotimaahan, josta hänet oli lähetetty pois lapsena sodan puhjetessa.

Pelissä hyödynnetään erilaisia pistooleja, sarjatuliaseita, raketinlaukaisimia ja räjähteitä. Mutta tärkeimpänä välineenä pelissä on niin sanottu "grappler", joka on kiinnitetty pelaajan käteen. Grapplerillä voi kiivetä kallioita ja seiniä ja sillä voi yhdistää kaapeleita yhteen ja vetää kiinnitettyjä esineitä toisiinsa päin. Grappler on todella hyödyllinen taistelussa tai kaupungin/sotilastukikohdan valtaamisessa. Ajoneuvoina pelissä on autoja linja-autosta formulaan. Lentokoneita on erilaisia hävittäjiä, rahtikone, pienmatkustajakone, vesilentokone ja vanhanaikainen sotalentokone. Helikoptereita on monia, jotka on aseistettu eri tavoilla. Pelissä on myös laaja valikoima veneitä. Pelaaja voi tilata ”Rebel Dropin”, josta saa tilattua ajoneuvoja ja aseita, joita voi avata vapauttamalla alueita ja tuomalla ajoneuvoja autotallille. Pelin vahvin ase on M488 (joka saadaan suorittamalla tehtävä nimeltä The Shatterer of Worlds) joka ampuu erittäin tehokkaan bavarium pommin.

Pelissä voi suorittaa erilaisia haasteita, esimerkiksi tukikohtien tuhoamishaasteita ja vene-, lentokone-, helikopteri- ja autokisoja, joita suorittamalla saa avattua Gear Modeja. Gear Modit ovat avattavia parannuksia peliin, joita ovat esimerkiksi ajoneuvoihin nitrot, aseparannukset ja ”grappler”-parannukset.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 14 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 48 vrk 14 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.