Tuote on myyty käyttäjälle Zigzag1987 hintaan 120 €

Kuvaus

Myydään hyväkuntoinen älyluuri. Viimeisin päivitys asennettu, MIUI vaihtui Xiaomi HyperOs järjestelmäksi. Android 14.  Sen jälkeen luuri on tyhjennetty.

Ostin uuden luurin, niin tämä hyvä puhelin joutaa uuteen käyttöön.Näytössä on koko ajan ollut panssarilasi, samoin kuin kameroiden suojana. Ainoa pieni rikama onkin kameran suojalasissa, näkyy kuvissa. Latausjohto on käyttämätön. Takuu ei enää ole voimassa. Mutta mitään ongelmia ei ole ollut. Mukaan tulee nahkainen suojakotelo.

XIAOMI 11T puhelimen ominaisuudet

Xiaomi 11T jatkaa Xiaomin ylistettyä kamerateknologiasaagaa. 11T:ssä on "cinemaaginen" 108 MP:n kolmoiskamera, jolla taltioit lyhyet videot sekä elokuvamaiset kamera-ajot. Nauti 120 Hz:n AMOLED-näytöstä, pitkäkestoisesta akusta ja turbonopeasta 67 W:n pikalatauksesta.

Cinemaaginen 108 MP:n kolmoiskamera

Käteenistuva elokuvakamera. Xiaomi 11T on varustettu ammattilaistason kolmoiskameralla. 108 MP:n laajakulmakameraa täydentävät telemakro- ja 120° ultralaajakulmakamerat. Niillä taltioit lyhyet videot sekä leffamaiset kamera-ajot. Kameran 9-in1 Super Pixel -kennoa täydentää tehokas kuvanprosessointi.

Taltioi upeat kuvat ja näyttävät kamera-ajot

Sisällöntuottajana tiedät mitä olet kuvaamassa, joten Xiaomi 11T on täydellinen apuri. Tekoälylaskennan ja one-click AI cinema -toiminnon ansiosta 11T on valmiina nappaamaan henkeä salpaavat valokuvat sekä videot. Audio Zoom lisää uuden ulottuvuuden videoihisi. Videokuva ja ääni lähentyvät katsojaa, kun zoomaat kohti kuvattavaa kohdetta.

120 Hz:n AdaptiveSync AMOLED-näyttö

Xiaomi 11T -puhelimen 6,67 tuuman AMOLED-näytössä on TrueColor-tuki, joka tuo rikkaat värit puhelimen ruudulle. 1000 nitin maksimikirkkaus saa sisällön kirkkaaksi jopa suorassa auringonvalossa. AdaptiveSync-näytön virkistystaajuus on 120 Hz ja kosketusherkkyys jopa 480 Hz, joten säilytät kontrollin tiukimmissakin pelitilanteissa. Kokonaisuuden täydentää kaksi Dolby Atmos -kaiutinta.

Pikalataa akku täyteen vain 36 minuutissa

Xiaomi 11T on varustettu tehokkaalla Mediatek Dimensity 1200 Ultra -mobiilialustalla. Tämä 6 nm:n valmistustekniikalla työstetty pikkujättiläinen kykenee jopa 3,0 GHz:n kellotaajuuksiin. Lisäksi Xiaomi 11T huolehtii, ettet menetä yhtään tärkeää hetkeä. Järeän 5000 mAh:n akun tankkaat täyteen 67 W:n laturilla vain 36 minuutissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


120 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.3.2024 13:26
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.