Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Elikkä myynnissä olisi Xiaomin Redmi Note 12 Pro, eli Xiaomin Redmi-sarjan 5G:llä varustettu lippulaivamalli. Tämä kyseinen kappale on takakannen väriltään musta, eikä puhelimessa ole pienintäkään naarmua tai muutakaan jälkeä niin näytössä kuin muuallakaan.

Myyn puhelimen täysin käyttämättömänä, sillä se päätyi minulle tarpeettomana kun sain lahjaksi kaksi erittäin hyvää luuria kahden lähisukulaisen välisen väärinymmärryksen seurauksena.

Tarvetta on vain toiseen puhelimelle. Niinpä en ole keksinyt tälle Redmille käyttöä, ja olen pitänyt sitä päällä kirjaimellisesti noin pari tuntia kun asensin puhelimen käyttöjärjestelmän ja uteliaisuudesta näpelöin puhelinta hetken nähdäkseni minkälainen Redmin uusi Android-väännös on.

Redmi Note 12 Pro on suurella, upean korkealaatuisella 6.67" AMOLED-näytöllä, sekä 50 megapikselin huippulaadukkaalla optisen vakaajan omaavalla kolmilinssisellä kameralla varustettu puhelin.

Suoritusyvyltään puhelin on hintaluokkansa ehdotonta eliittiä. Prosessoritehoa löytyy kahdeksan 2,0-2,6 gigahertsin ytimen verran, ja RAM:iakin löytyy 6gb. Vaihtoehtona normaalille Android 14:lle Redmi tarjoaa siitä omaa, hienostuneempaa HyperOS-nimistä versiota, joka ei ainoastaan ole pidemmälle kehitetty, mutta on myös saatu huomattavasti vähemmän tilaa (jota puhelimessa on 128gb) vieväksi ja kevyemmäksi, luuri siis vaatii selvästi vähemmän prosessoritehoa kuin perus Android 14. Niinpä pellin alta löytyvät tehot riittävät paremmin kuin hyvin vaativammassakin käytössä.

Pikalatausta tukeva akku on kapasiteetiltaan peräti 5000 mAh, eli tämä puhelin tarjoaa poikkeuksellisen pitkän akun keston. Muista ominaisuuksista maininnan arvoista on ainakin muutenkin erinomaisen näytön virkistystaajuus, joka on peräti 120 hertsiä, paikat kahdelle SIM-kortille, sormenjälkitunnistin, ja nykypuhelimille vähän harvinaisempana piirteenä perinteinen 3.5mm kuulokeliitäntä.

Pahoittelen kuvien huonolaatuisuutta, kun ei ollut kunnon kameraa käsillä, ja kuvauspaikka oli siinä mielessä tosi huono, että huoneessa oleva lamppu heijastuu kuviin peittäen kunnon näkyvyyttä. Yritän jossain vaiheessa ehtiä ottaa paremmat kuvat. Sitä ennen kuvia voi kyllä kysyä myös viestillä. Tarjoan mielellään selkeämpiä kuvia, sillä desgniltaan tämä luuri on yhdistelmä todella kestävää jykevyyttä ja tyylikkään virtaviivaista designia.

Puhelimen minulle lahjoittanut henkilö ehti varustaa näytön n. 50 Euron arvoisella nanokalvolla, joka lisää puhelimen kestävää ulkomuotoa entisestään.

Tällä hetkellä kyseisen luurin ovh pyörii kaupoissa vajaan 370€:n tietämillä, joten näytön harvinaisen kallis nanokalvo huomioon otettuna kyseessä on ollut ostos, jonka kokonaishinta on ollut suurinpiirtein 420€. Puhelimen mukana tulee luonnollisesti laturi. Pyytämäni kauppahinnan lisäksi ei siis oikeestaan tule muita varsinaisesti tarpeellisia kuluja.

Kyseessä on kauppojen ovh-tasollakin todella hyvän hinta-laatusuhteen puhelin. Nyt se on siis myynnissä suorastaan pilkkahintaan.

Puhelin sijaitsee Oulussa, ja mielelläni myisin sen paikalliselle, jotta ostajalla olisi mahdollisuus nähdä puhelin livenä ennen kaupan lopullista lukkoon lyöntiä. Maksuna käy mieluiten käteinen. Olen kuitenkin tilanteen vaatieassa valmis myös lähettämään puhelimen postissa kauempana olevalle ostajalle sillä ehdolla, että ostaja maksaa lähetyskulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


275 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 15:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.