YL – Sua tervehdin: 44 komeata laulua 2CD Finlandia/SSKK

Item image
Item image
Item image
Item image
1 / 4
HyväHelsinki

Osta heti

Sulkeutuu: 119pv 17h

9,99 €

Kuvaus

KUNTO

CD1: NM-
CD2: EX
Kansipaperit: EX

Siisti kappale. Muovikotelossa käyttökulumaa.

Ylioppilaskunnan Laulajat – Sua tervehdin: 44 komeata laulua
(Finlandia Records, 8573 80864-2, Saksa, 2000, 2CD / SSKK-yksinoikeuspainos)

Ylioppilaskunnan Laulajien laaja 44 kappaleen kokoelma. Alkuperäisäänitykset vuosilta 1974–1998. Kuoroa johtaa pääosin Matti Hyökki; CD2 raidat 1–3 ja 17 johtaa Heikki Peltola.

Kokoelma tehtiin yksinoikeudella SSKK / Suurelle Suomalaiselle Kirjakerholle.

CD1 – 51:39

  1. Yksi ruusu on kasvanut laaksossa – 1:24
    trad., san. E. Krohn, sov. Richard Faltin

  2. Sua vain yli kaiken mä rakastan – 2:17
    sol. Tom Nyman
    Nils-Eric Fougstedt, san. Reino Hirviseppä, sov. Matti Hyökki

  3. En voi sua unohtaa pois – 1:43
    säv. & san. Johan Granqvist, sov. Richard Faltin

  4. Annina – 1:55
    sol. Sauli Tiilikainen
    Oskar Merikanto, san. Daniel Fallström, sov. Matti Hyökki

  5. Niin minä neitonen sinulle laulan – 2:18
    sol. Tom Nyman
    trad., sov. Robert Kajanus

  6. Sä kasvoit neito kaunoinen – 1:49
    trad., sov. Richard Faltin

  7. Minun kultani kaunis on – 1:24
    trad., sov. Emil Genetz

  8. On neidolla punapaula – 1:09
    trad., sov. Hugo Alfvén

  9. Täällä Pohjantähden alla – 4:08
    sol. Petri Laaksonen
    Pekka Simojoki, san. Turkka Mali, sov. Petri Laaksonen

  10. Tein lasinkuultavan laulun – 2:57
    sol. Petri Laaksonen
    Petri Laaksonen, san. P. Mustapää, sov. Petri Laaksonen

  11. Hän kulkevi kuin yli kukkien – 1:27
    Leevi Madetoja, san. Eino Leino

  12. Suvi-illan vieno tuuli – 3:28
    Leevi Madetoja, san. Eino Leino

  13. Serenadi (Oi herää armas) – 2:02
    sol. Olli Hannuksela, Pasi Hyökki, Ilkka Korpi, Matti Kataikko
    Selim Palmgren, san. Larin-Kyösti

  14. Hiiden orjien laulu – 1:06
    Selim Palmgren, san. Larin-Kyösti

  15. Katselin taivahan tähtiä – 1:48
    sol. Jorma Hynninen
    trad., sov. Jorma Panula

  16. Iltatunnelma – 2:38
    Toivo Kuula, san. Lauri Kemiläinen

  17. Häämatka – 1:45
    Carl Michael Bellman, san. P. J. Hannikainen

  18. Sydämeni laulu – 2:40
    Jean Sibelius, san. Aleksis Kivi

  19. Terve, kuu – 3:29
    Jean Sibelius, san. Kalevala

  20. Finlandia-hymni – 2:12
    Jean Sibelius, san. V. A. Koskenniemi

  21. Talvitunturin joikha – 3:55
    sol. Kare Ollinen
    säv. & san. Seppo Paakkunainen

  22. Pelimannipoika – 2:17
    YL Pelimiehet
    trad., san. & sov. YL Pelimiehet

CD2 – 50:13

  1. Läksin minä kesäyönä käymään – 2:21
    sol. Martti Talvela
    trad., sov. Leevi Madetoja

  2. Jos voisin laulaa kuin lintu voi – 1:46
    sol. Martti Talvela
    trad., sov. Armas Maasalo

  3. Pappani maja – 1:16
    sol. Martti Talvela
    trad., sov. Toivo Kuula

  4. Niin kauan minä tramppaan – 1:20
    sol. Jorma Hynninen
    trad., sov. Jaakko Hulkkonen

  5. Voi, jos ilta joutuisi – 1:53
    sol. Jorma Hynninen
    trad., sov. Emil Genetz

  6. Ol' kaunis kesäilta – 2:38
    sol. Jorma Hynninen
    trad., sov. Seppo Paakkunainen

  7. Tuonne taakse metsänmaan – 1:36
    trad., sov. Selim Palmgren

  8. Taivas on sininen ja valkoinen – 1:44
    sol. Tom Nyman
    trad., sov. Robert Kajanus

  9. Karjalan kunnailla – 2:25
    sol. Tom Nyman
    trad., san. Valter Juva, sov. Matti Turunen

  10. On suuri sun rantas autius – 2:12
    sol. Olli Hannuksela & Pasi Hyökki
    trad., san. V. A. Koskenniemi, sov. Matti Hyökki

  11. Metsämiehen laulu – 1:40
    Jean Sibelius, san. Aleksis Kivi

  12. Venematka – 2:01
    Jean Sibelius, san. Kalevala

  13. Virta venhettä vie – 3:20
    Toivo Kuula, san. Eino Leino

  14. Syksy – 2:58
    Toivo Kuula, san. V. A. Koskenniemi

  15. Kaunehin maa – 2:08
    Leevi Madetoja, san. Bertel Gripenberg, suom. Eino Leino

  16. Valkeat kaupungit – 3:07
    Leevi Madetoja, san. V. A. Koskenniemi

  17. Isontalon Antti ja Rannanjärvi – 4:45
    sol. Timo Karvinen ja Jyrki Malmio
    trad., sov. Einojuhani Rautavaara

  18. Tula tullallaa – 0:58
    sol. Tom Nyman
    trad., sov. Armas Maasalo

  19. Tuomi on virran reunalla – 1:38
    trad., sov. G. A. Gripenberg

  20. Sua tervehdin – 1:30
    G. A. Härtel, suom. san. Toivo Muroma

  21. Karvate – 3:05
    YL Pelimiehet
    trad., sov. YL Pelimiehet

  22. Mun sormuksein – Wear My Ring Around Your Neck – 2:00
    YL Pelimiehet
    säv. & san. Bert Carroll – Russel Moody, suom. Jarkko Laine

Lisätiedot:
Alkuperäisäänitykset 1974–1998
Kokoelma 2000 Finlandia Records / Warner Music Finland
Made in Germany by Warner Music Manufacturing Europe
EAN: 0685738086429

Aihepiiri: mieskuoro, suomalainen kuoromusiikki, isänmaallinen musiikki, kansanlaulut, Finlandia, suomalainen laulumusiikki

AHK24

TOIMITUS

Vain postimyynti, ei noutoja.

Maksutavat: tilisiirto (OP), MobilePay tai PayPal (+5 %).

4 € – toimitus kirjekuoressa suoraan kotiin

  • 1–4 CD alkuperäisissä muovikoteloissa / digipakeissa

  • 1–12 CD ilman muovikoteloita ohuissa suojataskuissa

5,40–6,90 € – Postin paketti noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin

  • rajaton määrä CD-, LP- tai DVD-levyjä

  • lähetyksessä seuranta

Useita kohteita voi yhdistää samaan lähetykseen ostoskorin avulla. Arvokkaammille levyille ja suuremmille tilauksille suosittelen seurannallista pakettia.

Maksu 14 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

FOREIGN BUYERS / INTERNATIONAL SHIPPING

The prices above apply to shipping within Finland.

International buyers are welcome:

  • EU: €8 for 1–4 CDs in standard jewel cases

  • Rest of the world: €10 for 1–4 CDs in standard jewel cases

Please contact me for shipping rates for larger orders.

Myyjä

A
Yksityishenkilö

Toimitus ja maksu

Toimitustapa:
Toimitus4,00 €

Lisätiedot

Sijainti:00530 HELSINKI
Kunto:Hyvä
Osasto:Klassinen
Lisätty:01.11.2026 klo 21.49
Sulkeutuu:01.03.2027 klo 16.47
Kohdenumero:654564287

Suodattimet

Myyjän muut tuotteet

Näytä kaikki
Mainos

Tutustu myös näihin