Tuote on myyty käyttäjälle invisiblepain hintaan 74 €

Kuvaus

Toimiva Zhiyun Crane M2 Gimbal pienelle kameralle tai puhelimelle.

Mukana tulee:
- Zhiyun Crane M2
- Kiinnitysalusta
- Small rig kiinnitysalusta (https://www.smallrig.com/SmallRig-Arca-Quick-Release-Clamp-for-Zhiyun-Crane-M2-DPC2508.html)
- Kiinnitysruuvi
- Tripod

---------------------------------------
https://www.zhiyun-tech.com/en/product/detail/68?type=website&page=product_general&source=list&title=CRANE-M2

Zhiyun-Tech Crane-M2 vakaaja - 2 vuoden takuulla
Erittäin kevyt ja kompakti 3-akselinen vakaaaja. Yhdistä tämä esimerkiksi Sonyn RX100 tai Canon Powershot G7 sarjan kameroiden kanssa ja saat mukana kulkevan yhdistelmän, jonka laatu riittää vaativaankin tuotantoon.

Crane-M2 on vakaaja, jonka avulla vakautat eri kuvauskalustoja. Kantamasi varustemäärä siis kevenee kun voit hyödyntää yhtä laitetta niin keveiden peilittömien järjestelmäkameroiden, pokkareiden, kypäräkameroiden, 360-kameroiden tai vaikka älylaitteen kanssa. Vakaajan kiinnikkeeseen saat suoraan kiinni kamerat ja muut laitteet, joissa on normaali 1/4" jalustakierre. Muut laitteet, kuten puhelimet vaativat erillisen adapterin kiinnittämistä varten.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


74 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.4.2024 14:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.4. klo 10:39

Moi! Kiitos aiemmasta vastauksesta. Tuleeko tuo tyydyttävä kunto vain ulkoisista kolhuista yms, mutta vakaaja itsessään toimii moitteetta?

12.4. klo 13:07

Enimmäkseen ulkoisesta kulumasta tyydyttäväksi merkitsin. Tottakai muutenkaan ei täysin uutta vastaava ole. Kun varmasti akku ja moottorit jo käyttöä nähneet ennen kuin itse tämän ostin. Mutta mielestäni kyllä ihan toimiva vehje kyseessä kuitenkin.

12.4. klo 8:41

Moi! Millaista kuormaa vakaaja todellisuudessa kestää? Katsoin että raja olisi 0,72kg, mutta esim. smallrig painaa jo noin 600g ja siihen puhelin vielä päälle, niin menee reippaasti yli.

12.4. klo 9:15

Hei! En ole maksimipainoja yrittänyt kokeilla. Painavin mitä olen kiinni laittanut oli olympus om-d e-m10 mark3 kittilinssillä. Ilmeisesti hieman alle 500g painoa tällä yhdis. Painon kyllä tuntui jaksavan mutta tasapaino oli jo hankala saada kohdilleen.