Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa
a) kuluttajana nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.
b) yritysasiakkaana ilmoittaa yrityksen virallinen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, y- tunnus sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia.

Asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Ihanat Kynnet nail art (myöh. Ihanat Kynnet) sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin muille kuin tässä sopimuksessa mainituille osapuolille.

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen. Huuto.net - järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla.

Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote käyttämättömänä ja myyntikuntoisena 14 päivän palautusoikeuden puitteissa takaisin Ihanat Kynnet osoitteeseen.

Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa Ihanat Kynnet voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

Hinnat

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta pääsääntöisesti ei kuljetusta. Postikulun hinnoittelu on ilmoitettu tuoteilmoituksen yhteydessä.

Mikäli tuotteen hinta on noussut tilauksen lähettämisen jälkeen, myymme tilatut tuotteet tilaushetken hinnalla.

Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät tuote-ilmoituksessa. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on myös asiakaspalautuksena maksuton ja palautus on tehtävä kohtuullisesti ajassa kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita.

Toimitus

Ihanat Kynnet toimittaa tuotteitaan asiakkailleen yleensä 1-5 päivän käsittelyajalla. Tämän päälle tulee tuotteen normaali kuljetusaika. Esim. Posti kuljettaa paketit yleensä 1-2 päivässä perille.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaus missä tahansa vaiheessa, myös siinä vaiheessa kun tilaus on jo käsitelty. Tilauksen peruutukset suositellaan tehtäväksi sähköpostilla Ihanat Kynnet nail artille.

Tavaran kuljetuksen aikana Ihanat Kynnet nail artilta asiakkaalle on Ihanat Kynnet vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalta Ihanat Kynnet nail artille on asiakas tai Suomen Posti Oy vastuussa mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana.

Jos lähetät tavaraa meille päin, esim. tuotepalautuksena, muista säilyttää palautusasiakirjat ja postin kuittikopio/seurantanumero.

Maksuehdot

Ihanat Kynnet nail artilta tilatut tuotteet maksetaan etukäteen Ihanat Kynnet nail artin tilille. Maksamattomat tilaukset peruutetaan.

Palautusoikeus

Kuluttajalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteen saapumisesta alkaen (mukaanlukien viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä). Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä, eli jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote pistettävä postiin viimeistään maanantaina. Esim. jos tilasit tuotteet 1.12. ja sait sen 12.12. on viimeinen palautuspäivä 27.12. joka on pyhäpäivä, joten palautus tulee tehdä viimeistään 28.12.

Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

Palautusoikeus ei koske koskaan mm. avattua kosmetiikka- tai hygieniatuotetta tai muuta tuotetta joka on sinetöity.

Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta. Ihanat Kynnet palauttaa palautuksesta aiheutuneen postimaksun ja tuotteen hinnan asiakkaan ilmoittamalle tilille 10 arkipäivän sisällä tuotteen palautuksen saapumisesta.

Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä jolloin paketti on postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.

Tuotepalautukset aina:
a) Alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä
b) Mukana kopio kuitista/lähetteestä ja selvitys palautuksen syystä.
c) Viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.

Emme lunasta maksamattomia lähetyksiä.

Kun lähetät meille jotain, muista pehmustaa paketti hyvin ja lähetä tarvittaessa särkyvänä.

Aiheettomista palautuksista aiheutuneet kulut jäävät asiakkaan vastuulle. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen.

Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut joutuu asiakas maksamaan itse.

Kaikki kaupan purkamiset ja alennukset suositellaan aina sovittavaksi kirjallisesti (esim. sähköpostilla, kirjeitse tai faksilla). Puhelimessa tehtyjä kaupan purkamisia tai alennuksia voi olla myöhemmin jälkikäteen vaikea tarkistaa tai varmentaa.

Sopimusehdot ovat voimassa 29.11.2010 alkaen


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Tmi Ruhtinas Vähä-Piikkiö
Y-tunnus 2373643-2
Osoite Pitäjänmäentie 20 A 8, 00370 Helsinki
Puhelinnumero +358451115114
Sähköposti maarit@dlc.fi