Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Emme vastaa postin ja matkahuollon mokista, eli jos meistä riippumattomista syistä paketti häviää tai turmeltuu matkalla tai toimitusaika venyy normaalia pitemmäksi.(1.1.2019 lähtien ei enää tule paperista paketin saapumisilmoitusta kotiisi jos et sitä erikseen ilmoita meille haluavasi. Posti laskuttaa siitä 1.50 jonka laitamme lisänä laskuusi)huom.!Voit aina valita seurantanumerollisen lähetyksen pienissäkin tuotteissa mutta se on hieman kalliimpi."kaikissa pakettitoimituksissa lähetämme asiakkaan sähköpostiin tiedon paketin seurantanumerosta eli älä turhaan odota postin tuomaa paperilappua paketin saapumisesta sillä se on voinut hukkua matkalla ja siitähän me emme voi vastata;-)
kaikilla tuotteillamme on täytakuu.jos jotain ilmenee niin otathan suoraan yhteyttä meihin.joko puhelimitse 09-62200334 tai 0405577274 tai info@musichunter.fi korjaamme asiat kohdalleen.
koskapa liikkeessämme on yli 150,000 tuotetta. on aivan normaalia että varastokirjanpito ei aina ole pilkulleen kohdallaan, niin inhimillisten kirjausvirheiden takia tai että kun joku tuote on juuri ostettu liiikkeestä tai kun joku on näpstelyjen ja varkauksien takia hävinnyt,siispä pyydämme ymmärrystä jos jotain tuotetta ei olekkaan.(ei varmasti ole ensimmäinen kerta kun menet johonkin liikkeeseen ja joku tuote on loppu ;-) kaikki tuotteemme eivät mahdu liikkeeseemme(vaan ne ovat erillisessä varastossa) eli ethän oleta että voit hakea sen heti kun olet sen netistä ostanut, vaan odota ilmoitusta milloin noudettavissa.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi MUSIC HUNTER
Y-tunnus 1559390-2
Osoite UNIONINKATU 45, 00170 HELSINKI
Puhelinnumero +358405577274
Sähköposti info@musichunter.fi