Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

1. Toimitukset Suomessa

1.1. Yleistä

Käymme reilua kauppaa noudattaen voimassa olevaa lainsäädäntöä. Kotimaan toimituksissa sovellamme maamme voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä alla mainittuja toimitusehtoja. Sopimus katsotaan syntyneen kun ennakkomaksu on suoritettu ja asiakas on saanut tilausvahvistuksen.

1.2. Maksuehdot ja toimitustavat

Ilmoitetut tuotehinnat sisältävät arvonlisäveron (1.1.2013 alkaen 24%).
Toimituskulut ovat normaalilähetykselle 4.90 € kotiin kannettavana Postin pikkupakettina, 5.90 € Postin pakettina toimipaikkaan/pakettiautomaattiin. Matkahuollon lähipaketti 5.90 €. Mikäli asiakas ostaa useamman kohteen yhdistämme toimituskulut, jolloin toimituskulut ovat korkeintaan 5.90 €.
Maksu tapahtuu tilisiirtona tai Paypalin kautta.

Odotamme suoritustasi 5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sales@kq.fi mikäli tarvitset lisää maksuaikaa.

2. Toimitusaika

2-4 arkipäivää maksusta. Tavoitteenamme on että tilaus lähtee samana tai seuraavana arkipäivänä maksun vastaanotosta.

3. Palautusoikeus


3.1. Lyhyesti kiteytettynä

Yrityksemme noudattaa toiminnassaan voimassa olevaa kotimaista lainsäädäntöä, joka on luettavissa osoitteessa http://www.finlex.fi/ (Kuluttajansuojalaki annettu 2.1.1978/58, muutettu 30.12.2013/1211).

Palautuksissa ostaja vastaa palautuskustannuksista. Poikkeustapauksina viallinen tai väärä tuote. Ystävällisesti ilmoita palautuksestasi aina etukäteen sähköpostitse osoitteeseen sales@kq.fi viimeistään 14 vuorokauden sisällä.

Ilmoitamme sinulle aina vastaanotettuamme ja käsiteltyämme palautuslähetyksen. Mahdollinen takaisinmaksu suoritetaan samaa maksukanavaa käyttäen, jolla tilaus on alunperin maksettu, kun tuote on palautettu ja todettu alkuperäisessä kunnossa olevaksi.

Vastaamme mielellämme ja nopeasti tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi sekä sähköpostitse että puhelimitse, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli haluat lisämittoja tms. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin nopeasti päivittäin osoitteessa sales@kq.fi.

3.1.2 Peruutus- ja palautusoikeus

13.6.2014 voimaantullen lainmuutoksen mukaisesti, tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin asiakaspalautus, vaan kyseessä on sopimusrikkomus. 13.6.2014 alkaen veloitamme kaikista noutamattomista, verkkokaupalle palautuvista lähetyksistä tilauksesta aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme 20 euroa, joka koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista. Määrä vähennetään palautettavasta kauppahinnasta.

Huom! Palautusoikeus perustuu postimyyntiasiakkaan oikeuteen tutustua tuotteeseen samassa laajuudessa kuin perinteisessä myymälässä. Toisin sanoen asiakas voi tutustua materiaaliin, mittoihin ja tarvittaessa sovittaa vaate ennen lopullista ostopäätöstä.

Palautusoikeus raukeaa heti, kun yksi tai useampi seuraavista tuotteeseen kohdistuvista toimenpiteistä toteutuu:

- tuote otetaan käyttöön
-tuotteesta poistetaan koko-, hinta- tai muita merkintöjä, etiketin poistaminen on ostopäätös
-tuotetta muutetaan, pestään tms. asiakkaan toimesta.
- tuotteessa on lemmikkieläinten karvoja
-hygieniasinetöidyn tuotteen sinetti avataan *)
- tuottetta säilytetään siten, että siihen tarttuu vieras haju tai tuoksu **)

*) Hygieniasyistä johtuen palautusoikeus ei koske alusvaatteita ja sukkahousuja. Myös hygieniasyistä johtuen, esim. kosmetiikkatuotteiden sekä sukkahousujen pakkaukset, kannet, korkit myydään sinetöityinä ja palautettavassa tuotteessa sinettien on oltava ehjät.

**) Terveydellisistä syistä, palautettavassa tekstiilissä ei saa olla minkäänlaista siihen kuulumatonta hajua tai tuoksua, vaan se on säilytettävä omassa muovipussissaan ja erillään sellaisista tiloista ja muista tuotteista, missä esiintyy esimerkiksi eläinten, tupakan, hajuvesien, deodoranttien tai vastaavien hajusteiden vaikutusta. Milloin esimerkiksi pyykkiä on pesty, käyttäen hajusteita sisältävää pesu- tai huuhteluainetta, jo vuorokauden säilytys samassa kaapissa tällaisten vaatteiden kanssa, riittää aiheuttamaan kontaminaatiovaara, joka tekee tuotteesta myyntikelvottoman.

Välttyäksemme ylimääräisiltä palautuksilta, tuotekuvauksessa lukee vaatteen tärkeimmät mitat, joten sopivuus kannattaa aina varmistaa. Kotisivumme sisältävät yleisiä ohjeita vaatteiden mitoista ja hoidosta ja suosittelemmekin, että seuraatte aina annettuja pesuohjeita.

4. Yhteystiedot, ja toimitus

Postimyynnissä tilaajan ilmoittamat oikeat henkilö- ja yhteystiedot ovat ehdoton edellytys onnistuneelle kaupalle. Tilaajan on ilmoitettava oma nimensä, oma kotiosoitteensa, oma puhelinnumeronsa ja toimivan sähköpostiosoitteensa, jotta tilaus voidaan vahvistaa ja tuotteet toimittaa asiakkaalle. Mikäli tilauksen toimitustietoja on ilmoitettu väärin ja lähetys ei tule perille, myyjä ei ole velvollinen palauttamaan tilauksen ostosummaa.

5. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa

Yritämme parhaamme mukaan olla tarjoamatta loppuunmyytyjä tuotteita, mutta tietojärjestelmässä voi joskus esiintyä n.s. "saldovirheitä". Mikäli tuote on päässyt loppumaan esimerkiksi meneillään olevan tilaustapahtuman aikana, siitä pyritään tiedottamaan asiakkaalle viipymättä, sekä asiakkaan suostumuksella, korvaamaan tuote vastaavalla tai paremmalla tuotteella samaan hintaan. Myyjä pidättää itselleen myös oikeuden olla hyväksymättä tilausta kokonaan tai hylätä jo vahvistettu tilaus, jos siihen on selvää syy.



K & Q Trading
Y-tunnus 2184791-3


Yhteystiedot

Yrityksen nimi K & Q Trading
Y-tunnus 2184791-3
Osoite Huhdantie 64, 67100 Kokkola
Puhelinnumero +358102393350
Sähköposti sales@kq.fi