Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Toimitamme kaikki tuotteet suoraan varastostamme.
Samalla pystymme valvomaan tuotteiden laatua , et tarvitse tilata tuotetta ulkomailta ja vältät
pitkät toimitusajat ja reglamaatioiden käsittelyn ja tullimaksut ja Itellan tullauspalkkion , joka on
pienissä tuotteissa suurempi kuin tulli.
Verkkokaupassa esillä olevien tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroina ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa, hinnoissa, valikoimassa sekä toimitusehdoissa voidaksemme kehittää verkkokauppaamme edelleen. Mikäli sivuilla olevissa hinta- tai tuotetiedoissa esiintyy ilmeisiä virheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen mukaisesti.

Verkkomaksuissa käytetään pankin salattua yhteyttä.

Tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan tuotteiden toimitukseen sekä tilauksen käsittelyyn eikä niitä luovuteta eteenpäin tai käytetä suoramarkkinointiin tai muuhun tilauksen käsittelyyn liittymättömään tarkoitukseen. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostilla tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tilaukset toimitetaan ilmoittamaanne toimitusosoitteeseen. Toimitus tapahtuu noin viikon kuluessa (normaalisti 2 päivän sisällä) tilauksesta.
Huuto net palvelussa , kun maksu näkyy , tuote lähtee seuraavana työpäivänä postiin tai matkahuoltoon tai on noudettavissa.
Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Palautettavan tuotteen, varusteiden sekä tuotepakkauksen on oltava alkuperäistä vastaavassa kunnossa, muussa tapauksessa joudumme vähentämään palautettavasta tuotteen hinnasta vähintään 25 % vahingonkorvauksena. Emme lunasta postiennakolla palautettuja tuotteita.
Kaikissa palautuksissa ota ennen palautusta yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@farmikauppa.fi


Yhteystiedot

Yrityksen nimi IITEK AY
Y-tunnus 8332170-6
Osoite Syvänniementie 69, 74150 IISALMI
Puhelinnumero +358440815621
Sähköposti info@farmikauppa.fi