Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Noudatamme kuluttajamyynnin etäkauppaa koskevia yleissitovia lakeja ja sääntöjä.

Lisätietoa huuto.net kaupankäynnistä:

- Toimitamme tuotteitamme Suomeen ja muihin EU-maihin. Ilmoituksessa ilmoitetut postituskulut koskevat toimituksia Suomessa. Muihin EU-maihin tilatessasi kysy etukäteen postituskulujen suuruus.

- Kaikki myymämme tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä ellei toisin mainita.

- Maksuohjeet tulevat kohteen sulkeuduttua ns. meklarin automaattiviestin LOPUSSA.

- Pyydämme maksamaan tilauksesi heti maksuohjeet saatuasi. Nopea maksu -nopea toimitus.

- Lunastamattomista huudoista joudumme antamaan negatiivisen palautteen. Jos tarvitset lisää maksuaikaa, ota yhteyttä ennen huutoasi tai heti huudon jälkeen.

- Kaikki myymämme tuotteet ovat omassa varastossamme Suomessa Tampereella, joten Sinulle ei tule maksettavaksesi tulleja tai muita ylimääräisiä kuluja. Toimitamme tuotteet nopeasti, kun maksu on saapunut tilille.

- Lähetämme ostoksesi siihen osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut omissa tiedoissasi. Varmistathan, että ne ovat ajan tasalla! Jos haluat toimituksen johonkin muuhun osoitteeseen, ilmoita siitä heti huutosi jälkeen.


Tervetuloa ostoksille!


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Tampereen Tuotemyynti
Y-tunnus 2358797-5
Osoite PL 1, 33411 Tampere
Puhelinnumero +358400912141
Sähköposti tampereen.tuotemyynti@gmail.com