Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Olemme yritysmyyjä ja myyntiimme sovelletaan täten normaaleja verkkokaupan sekä kuluttajansuojan lakeja ja säädöksiä.Käyttämämme toimituskululuokat:

luokka A: C5-kirje (pehmustettu kirjakuori), 2,99 €

luokka B ja C: kirje seurannalla (Posti Pikkupaketti postilaatikkoon), 5,99 €

luokka D: noutopistepaketti (DB Schenker tai Budbee Box) 7,99 € | Posti noutopistepaketti tai Budbee kotiinkuljetus 8,99 €, Matkahuolto 9,99 €

Tilatessasi kerralla useita tuotteita toimituskulu kotimaahan on maksimissaan luokan D mukainen riippumatta tilattujen tuotteiden määrästä.

Ostaja saa tilaamistaan tuotteista laskun sähköpostiin. Koska jokainen tuote ostetaan Huuto.net:stä erillisenä tilauksena, lähetämme jokaisesta peräkkäin tehdystä tilauksesta uuden päivitetyn laskun. Ostajan tilatessa seuraavaan aamuun klo 06:00 mennessä useita tuotteita, tulee tuotteet maksaa viimeisimmän tilauksen myötä lähetetyn laskun tiedoilla. Viimeisimmässä laskussa on kaikkien tilattujen tuotteiden yhteenlaskettu hinta postikuluineen. Klo 06:00 jälkeen tilatuista tuotteista muodostuu jälleen uusi lasku, jonka postikuluja ei lähtökohtaisesti yhdistellä edelliseen laskuun.

Tuotteen toimituskulu ilmoitetaan tuotetiedoissa toimituskululuokkana, jonka mukaisen toimituskulun voi tarkistaa tuotesivulla näkyvistä toimitusehdoista. Useiden tuotteiden tilauksissa peritään maksimissaan 7,99 euron toimituskulu (Schenkerin noutopistepaketti). Toimituskulu on Suomeen - muualle maailmaan toimitamme Postin hinnaston mukaisesti. Tällä hetkellä emme toimita Iso-Britanniaan, Monacoon, Arabiemiirikuntiin, Venäjälle ja Valko-Venäjälle. Kotimaan pakettilähetykset toimitetaan pääasiassa Schenkerin noutopistepakettia käyttäen. Ostaja voi halutessaan pyytää toimitusta myös Postin, Matkahuollon tai Budbeen kautta, toimituskulun ollessa tällöin 8,99 euroa (Posti) tai 9,99 euroa (Matkahuolto).

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla. Puheluihin pyrimme vastaamaan arkisin klo 8-15. Ei yhteydenottoja tekstiviestillä.

Tuote/tuotteet postitetaan heti kun maksu on suoritettu täysmääräisesti tilillemme (tilisiirto vie yleensä 1-2 arkipäivää eri pankkiryhmästä). Tuotteen/tuotteiden postittamisesta lähetetään yleensä erillinen ilmoitus tekstiviestillä. Paketeista ja seurannalla varustetuista kirjeistä lähetetään lisäksi seurantalinkillä varustettu sähköposti toimituksen yhteydessä.

Mikäli ostaja haluaa hyödyntää EU:n sisällä voimassa olevaa verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, on asiakkaan kustannettava tuotteen palauttamiskustannukset. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, hän on velvollinen korvaamaan tuotteen palautumisesta aiheutuvat kustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu. Tilauksen maksun palautus tehdään lähtökohtaisesti tilauksessa käytetylle maksutavalle. Mikäli tämä ei ole jonkin maksutavan osalta teknisesti mahdollista, pyydämme palautusta varten tilinumeroasi. EU:n ulkopuolella tehdyistä tilauksista vastaanottaja maksaa kaikki ylimääräiset pankkikulut, mikäli käytettävissä on vain pankkitilinumero. Maksun palautus tehdään seitsemän arkipäivän kuluessa tilauksen palautumisesta.

Kirjamme kuntoluokitellaan antikvariaattien kuntoluokituksen K1-K5 mukaisesti. Kansipaperillisissa kirjoissa kansipaperin kunto ilmoitetaan erikseen tuotetiedoissa, mikäli paperin kunnossa on huomautettavaa. Kuntoarviot pyritään tekemään mahdollisimman tarkasti, mutta käytetyssä tavarassa arvio on aina subjektiivinen. Mikäli tuotteen kunnosta on erimielisyyttä, ostajan tulee olla yhteydessä myyjään asiasta sopimiseksi ennen palautteen antamista.

Koska harjoitamme antikvariaattiliiketoimintaa, kirjoissa saattaa olla vanhoja hintamerkintöjä (esim. kynällä kirjoitettu hinta etulehdellä tai vanha hintalappu). Ei olisi tarkoituksenmukaista yrittää poistaa kaikkia tällaisia vanhoja merkintöjä. Nämä merkinnät kuuluvat kirjan historiaan eikä niillä ole mitään tekemistä Finlandia Kirjan hinnoittelun kanssa. Finlandia Kirja harjoittaa vain verkkokauppaa eikä lisää kirjoihin merkintöjä. Verkkokaupassa ilmoitettu hinta on kirjan oikea hinta.

Finlandia Kirja ei ole vastuussa mahdollisen kuljetusalaa koskevan lakon aiheuttamista lähetysten viivästymisistä. Asiakkaalla on valittavissaan kolmen eri kuljetusyhtiön pakettituotteet kirjepostin lisäksi. Asiakkaan vastuulla on halutessaan maksaa paketin postikulu, mikäli hän ei halua odottaa esim. postilakon aiheuttamaan kirjepostin viivästynyttä toimitusta.

Asiakas- ja tilausrekisteri:

Asiakastietoja käytetään tilausten käsittelyyn, tilauksiin liittyvään asiakaspalveluun ja tiedottamiseen. Tallennettavia asiakastietoja ovat asiakkaan nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Yritys oikaisee, rajoittaa tai poistaa asiakastietoja asiakkaan niin pyytäessä.

Uusi asiakas voidaan lisätä Finlandia Kirjan uutiskirjelistaan, jonka perusteella asiakkaalle lähetetään informatiivista sisältöä sekä tarjouksia sisältävä uutiskirje. Uutiskirjeessä on painike postituslistalta poistumista varten. Kerran postituslistalta poistunutta asiakasta ei lisätä listalle uudelleen ellei asiakas itse esitä siitä erikseen toivomusta.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Finlandia Kirja
Y-tunnus 2361471-8
Osoite Suksitie 10, 16300 Orimattila
Puhelinnumero +358405419287
Sähköposti posti@finlandiakirja.fi