Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

KYSYMYKSET TUOTTEESTA
Kysymykset tuotteesta tulee esittää ennen huudon tekemistä. Huutaja sitoutuu ostamaan tuotteen huudettuaan sen, siinä kunnossa ja niillä tiedoilla kuin on annettu. Ostajan vastuulla on esittää lisäkysymykset ennen huutoa.

TUOTTEIDEN HUUTAMINEN OHI HUUTOKAUPAN
Annibella1 ei myy huuto.netissä kauppaamiaan tuotteita ohi huutokaupan. Tee siis huutosi aina kohteessa.

TOIMITUSTAVAT
Annibella1 käyttää toimituksessa pääsasiassa Itellaa, ja yleensä tuotteet toimitetaan postipakettina.

Mikäli haluat, että tuote toimitetaan kirjeenä tai muuten kuin postipakettina, on mahdollinen kirjeen katoaminen ostajan vastuulla. Myyjä ei mahdollisessa katoamistapauksessa maksa takaisin myyntihintaa ja postikuluja, mikäli ostaja itse valitsee postituksen kirjeenä tai muuten kuin postipakettina. Mikäli haluat tuotteen toimitettavan kirjeenä, ole yhteydessä myyjään huudon päätyttyä.

PERUUTUSOIKEUS
Kuluttajalla on oikeus kokeilla etämyyntituotetta kotona, koska ostopäätös tehdään yleensä vain kuvan ja tekstin perusteella eikä tuotetta voi silloin tutkia. Pääsääntö on, että kokeilun ja tutkimisen voi tehdä kuten myymälöissä. Tuotetta ei kuitenkaan saa ryhtyä käyttämään. Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen yleensä samalla tavoin kuin myymälässä, mutta tuotteen käyttöönotto ja käyttäminen tarkoittaa peruutusoikeuden menettämistä.

Ostaja maksaa kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

TOIMITUSKULUT
Huuto.net ilmoituksessa annetut toimituskulut ovat ostajan maksettava. Annibella1 ei palauta liikaa perimiään toimituskuluja, eikä peri asiakkaalta lisämaksua liian alhaisiksi arvioiduista toimituskuluista.

ASIATTOMAT KOMMENTIT JA PALAUTE
Asiattomista kommenteista ja palautteesta ilmoitetaan aina ylläpidolle.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Annibella
Y-tunnus 2368378-0
Osoite Risupolku 6, 77600 Suonenjoki
Puhelinnumero +358451379
Sähköposti annibella1@gmail.com