Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Yhteys ja tilaus
Tuotteet tilataan sähköpostilla janne.keskimaki@netikka.fi


1. Kerro seuraavat asiat:

Nimesi, toimitusosoite sekä mahdollinen puhelinnumero.
Tilattavan tuotteen nimi/tuotekoodi, lukumäärä, mahdollinen väri jos valittavissa ja pituus. Joissain tuotteissa esim. kaula ja rannekoruissa on tärkeä ilmoittaa kaulan/ranteen ympärysmitta, koska teemme asiakkaalle mitoiltaan sopivan korun.

2. Saat tilausvahvistuksen ja laskutustiedot sähköpostiisi 5 arkipäivän sisällä (usein jo nopeamminkin)

3. Maksa lasku pankkiin tilille NORDEA 104530-192202 viikon sisällä, tilauksesi on voimassa tämän ajan.

4. Jää odottelemaan pakettia! Kun maksusuoritus näkyy tilillä, lähtee paketti lähimpään postitoimipaikkaan vuorokauden sisällä(huom. arkipäivän).


Tietosuojakäytäntö
Tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan tilausten toimittamiseen. Asiakasrekisterin tietoja ei välitetä ulkopuolisille eikä kolmansille osapuolille.

Reklamaatiot
Jos paketti on vahingoittunut, tee vahinkoilmoitus Postiin vastaanottaessasi lähetystä. Jos huomaat vasta pakettia avatessasi, että tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksessa, tee ilmoitus Postiin mahdollisimman nopeasti. Ota sen jälkeen yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluun sen sopimiseksi, miten tuote korvataan.

Jos näyttää siltä, että tuote on ollut virheellinen tai rikkinäinen jo ennen kuljetusta, käänny asiakaspalvelumme puoleen. Siinäkin tapauksessa korvaamme tuotteen tai palautamme ostosumman tilillesi.

Asiakaspalautukset
Tuotteen palautusoikeus on kuluttajansuojalain mukaisesti 14 vuorokautta. Palautuksen edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön. Ota yhteyttä sähköpostitse ennen palautusta. Saatuamme asiakaspalautuksen maksamme tuotteen hinnan sekä palautuksen postimaksun tilillesi.

Yritystiedot
OLGA DSG toimii verkossa sekä valikoiduissa tapahtumissa. Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin toiminimellä OLGA DSG, y-tunnus on 2336368-0. Olga DSG on arvonlisäverovelvollinen. Yhteydenotot sähköpostitse olga@olgastudio.fi


Yhteystiedot

Yrityksen nimi OLGA DSG
Y-tunnus 2336368-0
Osoite Jaskarintie 3, 66400 Laihia
Puhelinnumero +358440507080
Sähköposti janne@olgastudio.fi