Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Toimitusehdot


Halvempaa! sitoutuu noudattamaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta Suomen tasavallassa säädettyjä lakeja.

Olehan kärsivällinen toimitusaikojen kanssa, jotka voivat venyä jopa 20:neen arkipäivään (jota tapahtuu harvoin, n. 3%tilauksista). Lähetämme tilaukset vähintään 2 kertaa viikossa (maanantai ja perjantai) maksun näkyessä tilillämme ja toimitusaika alkaa lähetyshetkestä. Jos toimitusaika venyy yli 30:n arkipäivän, pidätämme oikeuden perua kauppa ja palautamme kaupan purkautuessa asiakkaan maksaman summan asiakkaan tilille takaisin.

Postiennakolla emme tavaroita lähetä.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 23 % ja ne kulut, jotka koituvat tuotteen toimittamisesta asiakkaalle (tästä eteenpäin 'toimituskulut') ellei toisin ole mainittu.

Valuuttana on Euroopan Unionin yhteinen valuutta Euro (EUR). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle sähköpostilla, mikä edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä.

Jos jonkin tuotteen saatavuus heikentyy tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua ja hyvittää asiakkaalle osia tilauksesta tai toimittaa tilauksen useammassa erässä.

Ilmoitettu toimitusaika on arvio siitä ajasta kauanko toimitusvahvistuksen jälkeen kestää, että asiakas saa tilaamansa tuotteen.

Keskimääräisiä toimitusaikoja (2012)

34% tilauksista saapuvat asiakkaalle 5-7 arkipäivässä

55% tilauksista saapuu asiakkaalle 8-11 arkipäivässä

7% 12-15 arkipäivää.

3% 16-20 arkipäivää. Mikäli Posti hukkaa lähetyksen matkalla, hyvitetään tilaus asiakkaalle.

Kaikki toimitukset ovat lähetystunnuksellisia ja tunnus ilmoitetaan asiakkaalle kun tilaus on lähtenyt Suomen varastolta. Koska osa tuotteista tulee ulkomailta, kestää lähetystunnuksen kirjautuminen Suomen postin järjestelmään myös ylläolevan prosenttitaulukon mukaisesti.


Viallinen tuote tai paketin puutteellinen sisältö

Vastaanottajalla on tarkastusvelvollisuus lähetystä vastaanotettaessa. Jos huomaat että vastaanottamasi lähetyksen sisältö on vaurioitunut tai muuten puutteellinen, tulee sinun välittömästi ilmoittaa havainnoistasi tekemällä postikonttorissasi vahinkoilmoitus ja sopia asiakaspalvelun kanssa tuotteen korvaamisesta uudella.

Ostajalla on myös pakkausvelvollisuus, eli on asiakkaan vastuulla että asiakkaan asiakaspalautuksena lähettämä tuote saapuu perille samassa kunnossa missä se oli asiakkaalta lähtiessä.

Takuu ja palautusoikeus

Halvempaa! vastaa kaikkien tuotteiden materiaali- ja/tai valmistusvirheistä myynnin jälkeen kuluttajasuojalain mukaisesti. Tälläisen virheen havaittuasi ota yhteys asiakaspalveluun. Tuotteille mahdollisesti myönnettävistä erityistakuista on mainittu erikseen tuotteen esittelysivulla.

Tuotteen voi palauttaa 14 päivän sisällä Postin (Itella Oyj) asiakaspalautuspalvelulla Halvempaa! :n laskuun. 14 päivän palautusoikeus alkaa kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaalla on oikeus avata tuotepakkaus ja kokeilla tuotetta. Tuotteen sekä tuotepakkauksen tulee olla palautettaessa myyntikuntoisia. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena. Käyttäkää aina palautusta tehdessä alkuperäistä pakkausta mikäli se on mahdollista!

Ylivoimainen este

Halvempaa! ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Halvempaa!:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Halvempaa!:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai tilanteesta kuten kuolemasta, sairaudesta tai muusta vähäisemmästä tai inhimillisesti perusteltavissa olevasta esteestä tai häiriöstä.

Halvempaa! pidättää oikeudet muutoksiin.
Yhteystiedot:

asiakaspalvelu@halvempaa.com


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Halvempaa
Y-tunnus 1814792-4
Osoite Hirvenkatu 3 as 7, 24100 Salo
Puhelinnumero +358469047416
Sähköposti asiakaspalvelu@halvempaa.fi