Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Huuto.net VPD-Pelikaupan sopimusehdot:

Tuote toimitetaan vasta kun koko kauppahinta + toimituskulut näkyvät kokonaisuudessaan tilillämme.

Muista maksaa myös tuotteen tiedoissa mainittava toimituskulu samalla kerralla. Jos tuotteen toimituskulut jää maksamatta, siirtyy tuote automaattisesti Erilliskäsiteltäväksi. Erilliskäsittelystä veloitamme toimituskulujen lisäksi 4,90€

Jos haluat noutaa tuotteen, maksu suoritetaan vasta paikanpäällä. Silloin ei toimituskuluja tai erilliskäsittelyä veloiteta.

Tuote toimitetaan siihen osoitteeseen mikä on mainittu huutonet tilillänne. Jos haluatte toimituksen toiseen osoitteeseen, veloitamme tästä käsittelykuluja 4,90€ mikä tulee maksaa ostoksen ja toimituskulujen yhteydessä tilille ja osoitetiedot lähettää sähköpostilla heti maksun suorituksen yhteydessä ja maininnalla maksusuoritukseen "Erilliskäsiteltävä".

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen huutamisesta. Jos tuote on jo postitettu, tulee sen olla palautettaessa käyttämätön. Jos tuote katoaa postissa virheellisten huutonetissä olevien yhteystietojen seurauksena, vastuu siirtyy tästä vastuussa olevalle taholle. Ole hyvä ja tarkista tuotteen yhteensopivuus laitteeseesi ennen huutoa.

Kaikki pelit myydään Englanninkielisinä, ellei tuotetiedoissa ole muuta mainittu.

Kuntoluokitus uusi: Tuote on uusi ja käyttämätön.
Kuntoluokka hyvä: Tuote on käytetty ja se myydään kuin kaikki mahdollisesti ladattava sisältö olisi jo käytetty.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Jos tuote ei ole rikki, vaan haluatte muuten vaan palauttaa sen tai perua huudon, joudumme antamaan huutonet sääntöjen mukaisesti negatiivisen palautteen jotta huutonet hyvittää maksamamme huudosta koituvan provision takaisin. Rikkinäinen tuote vaihdetaan aina ensisijaisesti ehjään tai se korjautetaan.

Pyydä kuitti asiakaspalautuksen lähettämisestä ja säästä se mahdollisen paketin/kirjeen katoamisen varalta. Maksu hyvitetään vasta tuotteen saavuttua takaisin varastoomme. Jos paketti häviää matkalla, on asiakkaan vastuulla todistaa asiakaspalautuksen lähettäminen.

Lähetä asiakaspalautus aina Espoon varastoon.


Ylivoimainen este (Force Majeure):

Ylivoimaisen esteen sattuessa VPD voi lykätä tuotteen toimitusta tai peruuttaa koko tilauksen maksamalla asiakkaalle takaisin mahdollisesti suoritetun kauppasumman. Ylivoimaisen esteen muodostava tapahtuma voi muun ohella olla viranomaisen toimenpide, tekninen vika, huutonetissä havaittu vika, toiminnan keskeytyminen vesivahingon tai tulipalon tai muun onnettomuuden seurauksena, yleisen liikenteen tai energianjakelun keskeytys, työselkkaus taikka muu vastaava vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen syy, jota VPD ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon ja jonka seurauksia se ei kohtuudella ole voinut välttää.

Kaikki tavarat ovat VPD Finland Oy:n omaisuutta kunnes kauppasumma on kokonaisuudessaan suoritettu.

Huutamalla tuotteen olet lukenut sopimusehtomme ja hyväksynyt ne.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi VPD Finland Oy
Y-tunnus 2015063-9
Osoite Espoontori, Kamreerintie 3, 02770 Espoo www.vpd.fi
Puhelinnumero 0102396440
Sähköposti vpdpelikauppa@gmail.com