Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

TOIMITUSTAVAT

Huudon sulkeutumisen jälkeen pyydämme huudon voittajaa meklariviestissä vahvistamaan toivomansa toimitustavan viikon kuluessa.

Pääasiallisesti toimitamme tuotteet postitse huuto.netissä ilmoittamaasi osoitteeseen. Tavaroiden toimitustapoja ovat useimmin postin kirje- ja pienlähetykset sekä paketit. Pyrimme postittamaan tuotteet lähetyskoossa, joka voidaan jakaa suoraan postilaatikkoosi, mutta kookkaammat tuotteet ja isommat erät saattavat tulla pakettina.

Jos olet kiinnostunut välttämään postikulut, voit vastata meklariviestiin ja sopia noudosta suoraan varastoltamme. Varastomme sijaitsee Malminkartanossa osoitteessa Piianpolku 3-5 (käynti Renginpolun puolelta). Olemme paikalla kuitenkin vain sattumalta, sopimuksesta ja lähinnä viikonloppuisin. Sovi noutoaika aina etukäteen joko puhelimitse 050 365 33 36 tai vastaamalla meklariviestiin.

TOIMITUSKULUT

Kotimaan toimituskulut on kerrottu ilmoituksen yhteydessä. Kun olet vahvistanut meille haluamasi toimitustavan, saat ennakkolaskun, jossa olemme huomioineet esimerkiksi tilausten yhdistämisestä seuraavat alennukset. Vain ohuita konsolipelejä sisältävässä tilauksessa tarjoamme mahdollisuutta kappalemääriin perustuvaan hinnoitteluun, jossa toimituskulu perustuu edullisempiin pienlähetysten postitushintoihin, jotka pääsääntöisesti voidaan jakaa asiakkaan postiluukkuun. Muissa toimituksissa toimituskulu perustuu tuotteen painoon, joka johtuu maksikirjeen ja pakettien hinnoitteluperusteista. Toimituskulumme käsittävät postituksen ja pakkausmateriaalit ja -työn.

Toimituskulut voit välttää valitsemalla toimitustavaksi noudon ja sopimalla noutoajan sähköpostitse tai puhelimitse.

Ulkomaille toimitettavissa tilauksissa sovitaan toimitus erikseen.

TOIMITUSAIKA

Huudon sulkeuduttua saat meklariviestissä pyynnön vahvistaa haluamasi toimitustavan. Vastauksena saat sähköpostiisi tilinumeron, viitenumeron ja tilauksesi numeron. Maksuaikaa on viikko maksuyhteystietojen lähettämisestä. Tilauksesi käsitellään 1-3 päivää maksun vastaanottamisen jälkeen. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Kaikki tuotteemme ovat varastotuotteita. Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen 14 vuorokauden kuluessa sen vastaanottamisesta ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ennen käyttöönottoa.

MAKSUTAVAT

Toistaiseksi ainoa tarjolla oleva maksutapa on ennakkolasku / tilisiirto. Huudon sulkeuduttua saat meklariviestissä pyynnön vahvistaa toimitustapa. Saatuamme vahvistuksesi lähetämme sinulle ennakkolaskun. Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut tulee maksaa viikon kuluessa ennakkolaskun lähettämisestä.

Janjan Oy pidättää oikeuden avata kohteen uudelleen, jos maksua ei ole tapahtunut viikon kuluessa ennakkolaskun lähettämisestä eikä muusta järjestelystä ole sovittu asiakkaan kanssa.

Emme pääsääntöisesti käsittele varastollamme käteistä.

PELIEN IKÄRAJAT

Emme toimita alle 18 -vuotiailta kiellettyjä pelejä alaikäiselle tilaajalle. Ikärajasta mainitsemme tuotetiedoissa.

JÄLKITOIMITUS

Kaikki tuotteemme ovat varastotuotteita, joten emme toimita jälkitoimituksia.

PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen täytyy olla samassa kunnossa kuin lähtiessään. Pelien ja muiden tallenteiden mahdollista pakkausta ja/tai sinettiä ei saa rikkoa, muuten palautusoikeus raukeaa. Tarkista tuotteen yhteensopivuus laitteeseesi ennen tilausta!

Tuotteemme ovat useimmiten käytettyjä ja testattu toimivaksi ellei toisin mainita. Jos kuitenkin tuote on viallinen ja haluat purkaa kaupan, ota yhteyttä sähköpostitse janne@janjan.fi saadaksesi tarkemmat ohjeet ilmaiseen asiakaspalautukseen.

Asiakaspalautuksen mukana pitää aina seurata vähintään kopio kuitista ja maksuyhteystietosi.

TAKUU

Useimmat myymämme tuotteet ovat käytettyjä ja pyrimme informoimaan sinua niiden mahdollisista puutteista. Jos tuote on kuitenkin viallinen jollain tavalla, josta emme ole muistaneet kertoa, ota yhteyttä sähköpostitse janne@janjan.fi

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET TUOTTEET

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Mikäli paketti on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Täytä postissa vahinkoilmoitus ja toimita meille siitä oma kappale.

Ota yhteys meihin sähköpostitse janne@janjan.fi, niin sovimme korvaavan tuotteen toimituksesta tai rahojen palautuksesta.

MUUTA

Jos olet alle 18-vuotias, pyydäthän huoltajaltasi luvan tilata verkkokaupasta.

Koska tuotteemme ovat useimmiten uniikkeja, tuotekuvat esittävät pääsääntöisesti myytävää tuotetta.

Janjan Oy pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin eikä vastaa ylivoimaisen esteen (Force Majeure) aiheuttamista ongelmista.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME JA REKISTERISELOSTE

Lyhyesti:

Tilaus- ja osoitetietoja käytetään pääsääntöisesti tilausten toimittamiseen. JanJan Oy ei käytä tietoja suoramarkkinointiin ilman asiakkaalta pyydettyä lupaa eikä luovuta tietoja ulkopuolisille.

Asiakkaan tiedot ovat tallessa tietokannassamme, johon ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Asiakas saa halutessaan itseään koskevat tiedot ja voi pyytää niiden päivittämistä.

Pidemmin voit tutustua asiakirjaan osoitteessa www.janjan.fi/tietosuojakaytanto-ja-rekisteriseloste


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Janjan Oy
Y-tunnus 2517593-1
Osoite Piianpolku 3-5, 00410 Helsinki
Puhelinnumero +358503653336
Sähköposti jarna@janjan.fi