Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Kauppias ilmoittaa maksutiedot sähköpostiin. Postimaksu Postin pakettina on maksimissaan 5,90€. Toimituskulu on Suomeen. Ei postitusta ulkomaille, eikä Ahvenanmaalle.

Postitus kun maksu on siirtynyt tililleni 1-3 arkipäivässä. Omakuvauksessa ja automaattiviestissä on näkyvissä jos olen lomalla ja postituksessa viivettä.

Kuntoarviot pyrin tekemään mahdollisimman tarkasti sanallisesti, käytetyssä tavarassa kunto on kuitenkin aina katsojan silmissä. Mikäli ostajana haluat hyödyntää verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, on asiakkaan kustannettava tuotteen palautuskustannus. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, hän on velvollinen korvaamaan tuotteen palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Lähetyksen palauttamiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Anninan NettiAntikvariaatti
Y-tunnus 2959799-8
Osoite Vihtharjunkatu 10 B 11, 24260 Salo
Puhelinnumero +358408030896
Sähköposti annina.kuusinen@gmail.com