Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Myyjän tiedot:
Jouni Antti Sampo
(Y-tunnus 3202709-9)
Puh. 044 3375672
E-mail: jounisampo@gmail.com
Osoite: Tervahaudankatu 30, 53850 Lappeenranta.

Maksuehdot:
Maksettava 14 päivän kuluessa ostotapahtumasta, muutoin kaupan katsotaan peruuntuneen maksamattajättämisen seurauksena ja tällöin toimitaan Huuto.net:n normaalien käytänteiden mukaisesti.

Toimitusehdot: Postitus tahpahtuu 7 päivän (tyypillisesti kahden arkipäivän) sisällä siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä. Poikkeustapauksissa (esim. korona tai muu sairastuminen) toimitus saattaa viivästyä, siitä ilmoitetaan erikseen ostajalle.

Tuotepalautukset:
Tuotteilla on verkkokaupan normaali 14 päivän palautusoikeus. Lego-paketit myydään keräilykuntoisena (sinetöityina), joten ne tulee palauttaa samassa kunnossa (sinetöityinä). Mikäli palautetun legopakkauksen kunto poikkeaa siitä mitä se oli ostettaessa (esim. ostettaessa täydellisen kuntoinen Lego-paketti palautetaan naarmuisena), ostaja on oikeutettu vain osittaiseen palautukseen tuotteen myyntihinnasta, tyypillisesti 50-90% myyntihinnasta.
Ostaja järjestää ja maksaa tuotteen palautuksen samoin pakattuna kuin se on toimitettu.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Jouni Antti Sampo
Y-tunnus 3202709-9
Osoite Tervahaudankatu 30, 53850 Lappeenranta
Puhelinnumero +358443375672
Sähköposti jounisampo@gmail.com