Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Meillä on ilo toivottaa asiakkaitamme Suomesta, tervetulleiksi kauppaamme!
Yritämme tehdä kaiken, jotta jokaisen kaupan lopputulos olisi positiivinen, siksi tärkeintä meille on tuotteiden laatu ja hinta.
Miksi hintamme ovat alhaiset?
Olemme avanneet yrityksemme LLC (Limited Liability Company) alhaisen verotuksen Yhdysvaltain osavaltioon Delawareen.
Erittäin alhaiset verot tekevät mahdolliseksi alentaa tavaroiden hintoja niin paljon kuin mahdollista.
"Duty Free" tarkoittaa, että tuotteemme hinnat ovat ilman lisäkuluju kuten myyjien palkat, kauppatilojen vuokrat tai kalliit mainoskulut mediassa, ym.
Kaikki tavarat lähetetään ostajalle suoraan, kahdesta varastosta - joko meidän päävarastosta Yhdysvalloista, tai toissijaisesta menneiden vuosien kokoelmien outletvarastosta Euroopasta.
Olemme yllättyneitä, että monet Huuto.netin myyjät (myös yritysmyyjät) yrittävät myydä tuotteita merkkiliikkeiden hinnoilla, joissa hintoihinhan kuuluu: työntekijöiden palkat, logistiikka, mainonta, jne.
Näin olleen on selvää, että maassa jossa on korkeat verot ja korkeat palkat, tuotteiden hinnat eivät voi olla alhaiset. Mutta kun, esimerkiksi Michael Kors laukun hinta on sama Huuto.netin myyjällä, että kaupungin liikkeessä, kuten esim. Stockmannilla... - se selvästi viittaa "myyjän anteliaisuuteen"...
Olemme järkeviä, sillä olemme tietoisia siitä, että Huuto net on "online kirpputori tai online toripaikka", jossa ihmiset eivät etsi mahdollisuuksia ostaa tuotteita mahd. korkeampaan hintaan!
Jotta siis voisimme tarjota asiakkailemme mahd. alhaiset hinnat, ostamme tavaroita suoraan varastoista, ohittaen kaikki palvelumaksut (kalliiden myynti-tilojen vuokrat, mainonta medioissa, työntekijöiden palkat), jotka nostaavat tavaroiden arvoa 20-30%.
Yritämme tarjota Suomen asukkaille vain kauniita ja tarpeellisia tuotteita, joita on vaikeaa löytää kotimaasta, että myös Euroopasta.
Uudet käyttämättömät normaalihintaiset tuotteet, voidaan palauttaa meidän Euroopan varaston henkilökunnalle, mutta ensin on ilmoitettava siitä, että haluatte palauttaa tuotteen meidän ”kommunikaatio asiakkaiden kanssa”-tiimille sähköpostitse ja odotettava heiltä vastausta. Tuotteen palautuksesta johtuvia toimituskuluja ei palauteta. Ostaja maksaa palautuksen toimituskulut.
Rahat palautetaan heti sen jälkeen kun tuote on tarkistettu huolellisesti (sen pitää olla siinä kunnossa, jossa se oli kun saitte sen - ilman käytön jäkiä, kaikki liput/laput ja etiketit leikkaamattomina samoissa kohdissa. Sekä tuote ei saisi olla rypistynyt - eli tuote on lähetettävä pahvilaatikossa).
Huom! Huutokauppa- tai "osta heti" tuote, joka on myynnissä tai, joka oli myyty täällä hintaan, joka on 20% pienempi OVH:sta (ohjevähittäishinta kaupassa) - voidaan nimetä loppuunmyyntituotteeksi. Ja kuten kaikissa teidän asuinkaupungin liikkeissä - sellaisen tuotteen hinnasta on poistettu kaikki palvelukulut - eli sellaiseen tuotteeseen ei kuuluu vaihto- tai palautusoikeutta. Siten tuotteeseen, joka oli myyty alennuksella ei kuuluu palvelutakuuta, mutta sillä on aitoustakuu (alkuperäinen pakkaus, aito tuote, aidot alkuperäiset lisävarusteet).

Tuotteen myynti-ilmoitukseen menee työaikaa, sekä rahaa tuotteen mainontaan ja ylläpitokorvaukseen Huuto.netille.
Huutokaupassa leikkiminen ja tuotteen lunastamisesta jättäminen sovitussa ajassa ei käy.
Jos yrityksemme ei saa maksua tuotteesta 2 vuorokauden aikana, ostaja maksaa oston peruutusmaksun: toimituskulut(30€) ja mainoskulut(alk 4,49€).

Kaikki jotka leikkivät huutokaupassa ilman aikomusta ostaa tuotetta (lapset, alkoholistit ja ne jotka laittavat rekisteröintitietoihin olemattomat osoitteet) ryhdymme seuraavaan toiminpiteeseen - pyydämme huuto.netiltä ostajan ip osoitetteen, jonka jälkeen kysymme ostajan Internet-palveluntarjoajalta ip omistajan kotiosoitetta.
Hänen osoitteeseensa (jonka ip kertoo), lähetetään lasku yritykseltämme (ei ole väliä onko ostaja tunnistaunut huuto.netissä vai ei, eikä onko hän rekisteröitynyt omalla nimellä vai ei) - Jos lasku jää maksamatta, Perintätoimisto perii ostajalta summan, toimituskulut(30€) ja mainoskulut(alk 4,49€) + omat prosentit työstään ja odotuspäivistä.

P.S. Haluamme pysyvästi jättää teidät tyytyväisiksi, siksi kaikille kanta-asiakkaillemme annamme bonuksia, lahjoja ja alennuksia!

Kunnioittaen,

Usa Duty Free


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Dutyfreeshopping LLC
Y-tunnus 2510558-9
Osoite Christiana Corp. 200 Continental Drive, 19713 Newark, Delaware
Puhelinnumero +13027226186
Sähköposti u.s.dutyfree@gmail.com