Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

§ 1 Yleistä

Kaikki tuotteemme ovat uusia. Hinnat sisältävät alvin 24% Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Emme anna alennuksia tuotteista.

Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja.
Ostajan on tilattaessa annettava nimi, osoite, puhelinnumero, ja sähköpostiosoite. Ostaja vastaa siitä että ilmoitetut tiedot ovat oikein.

§ 2 Maksaminen

Tuotteet maksetaan tilisiirrolla oston jälkeen. Mikäli asiakas ei maksa tuotetta eräpäivään mennessä, on JTH Fagerholmilla oikeus perua kauppa. HUOM. Maksuajasta poiketen maksuaikaa on 13.12.2016 asti johtuen toimintamme loppumisesta.

§ 4 Lähettäminen

Tällähetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tuotteet lähetetään yleensä 1-3 päivän kuluessa maksusta pääsäännöllisesti kotiintoimituksella. Käytämme toimituksissa: DHL:n, DPD:n, UPS:n, GLS:n, Postin ja eri alueiden kuriiri palveluja. Tuote lähetetään siihen osoitteeseen minkä ostaja on ilmoittanut. Mikäli tiedoissa on virhe, ota yhteyttä ennen maksamista. JTH Fagerholm ei vastaa kuluista mikäli asiakas on ilmoittanut väärän osoitteen. Tuotteiden toimitusaika on yleensä n. 7-14 työpäivää.

Huomaa että emme vastaa uudelleen toimituskuluista mikäli kotiintoimitus on epäonnistunut, esimerkiksi jos asiakas ei ollut paikalla toimituksen ajankohtana. Tällöin paketti on noudettava postista itse tai toimitusta yritetään uudellen. Kotiintoimitusyrityksiä on 1-3 kpl. Jos tuote jätetään noutamatta postista tai asiakasta ei tavoiteta, lähetetään se takaisin lähettäjälle. Jos asiakasta ei ole tavoitettu, asiakkaan on soitettava tai lähetettävä viestiä kuljetusliikkeen asiakaspalveluun. Mahdolliset kulut ovat asiakkaan vastuulla. Koska tuote tulee ulkomailta suoraan asiakkaalle, ei nouto ole mahdollinen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista haitoista.

Mikäli tuote on loppunut varastosta:
- Asiakas voi odottaa tuotetta varastoon.
- Voi asiakas perua tilauksensa ja hänelle palautetaan maksamansa summa.
- Asiakas voi valita toisen tuotteen. Asiakas maksaa joko lisää tai hänelle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.

§ 5 Palauttaminen

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautetun tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa, uudelleen myytävässä kunnossa. Asiakas vastaa itse palautuksista aiheutuvista kustannuksista. Palautuksissa on aina otettava yhteyttä etukäteen ja saatava ohjeet palautukseen. Paketin lunastamatta tai noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus ja palauttaessamme rahoja tuotteesta voimme vähentää siitä lähetyksen palautuskulut.

Jos tuote on vahingoittunut lähetyksessä/tuote on viallinen niin korvataan tuote tai sen osa mikä on vahingoittunut. Vahingosta pitää lähettää kuva sähköpostilla osoitteeseen: jth.fagerholm@gmail.com
Emme vastaa asennusvirheistä/vahingoista, mikäli asiakas ei ole noudattanut tuotteen asennus-tai käyttöohjeita.
Asiakkaita pyydetään tarkistamaan tuotteen kunto paketin saatuaan. Tuotteilla ei ole takuuta.

§ 6 Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tuotteen toimittamiseen ja epäselvyyksien selvittämiseen. Emme käytä niitä mihinkään tilausta koskemattomaan asiaan.


Mikäli sinulla on kysyttävää, niin voit ottaa yhteyttä sähköpostilla jth.fagerholm@gmail.com tai paina tuotteen sivulla kysy myyjältä painiketta.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi JTH Fagerholm
Y-tunnus 2551961-8
Osoite Pääjärventie 608, 62200 Kauhava
Puhelinnumero +358504002952
Sähköposti jth.fagerholm@gmail.com