Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Maksut: Huudosta aiheutunut lasku on maksettava kokonaisuudessaan 5 päivää huudosta/laskun saapumisesta (eräpv). Tuotteita ei toimiteta ennen maksun saapumista myyjälle. Maksamalla ajoissa ehtojen mukaisesti asiakas varmistaa huutamansa tuotteen/tuotteiden saatavuuden, alempana mainitun toimitusajan sekä kustannusten pitämisen sovitussa/huudetussa ja laskun ilman ylimääräisiä korkosaatavia. Mikäli maksu viivästyy 5pv huudosta olevan eräpäivän yli, saatavuutta ja toimitusaikaa ei voida taata. Myöhässä maksetuille lisätään 14pv ylittävältä osalta korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Toimitus ja saatavuus: Toimitustapana on lähtökohtaisesti aina postitus tavallisena postipakettina, joka on noudettavissa joko vastaanottajan lähipostista tai pakettiautomaatista, johon valintaan myyjä varaa oikeuden. Ajoissa maksettu tuote postitetaan vastaanottajalle siten, että se on vastaanottajan saatavilla n.viikon sisällä maksusta (tässä:vaihteluväli 1-8pv). Postikulut määräytyvät sen mukaan, mitä kussakin ilmoituksessa on mainittu. Ajoissa maksetulle tuotteelle on taattu saatavuus. Myöhässä maksetulle tuotteelle ei ole taattu saatavuutta tai ns.n.viikon toimitusaikaa.

Palautukset, reklamaatiot, takuut: Ostajalla, jos kyseessä on kuluttaja, on 14 päivän palautusoikeus (ja myös 14pv aikainen reklamaatiovelvollisuus) riippumatta palautuksen syystä, mutta tällöin ostaja vastaa palautuksen ja lähetyksen postikuluista (lähetys asiakkaalle, palautus asiakkaalta), jolloin saapunutta ehjää tuotetta vastaan palautetaan ostajan pankkitilille tuotteen hinta (ilman postikuluja). Mikäli kyse on rikkinäisestä tai muutoin virheellisestä tuotteesta, ostajan tulee reklamoida kohtuullisessa ajassa havaitusta virheestä. Myyjä varaa oikeudekseen valita hyvitysmenetelmäksi joko uuden tuotteen toimittaminen tilalle tai ostohinnan palauttaminen tavanomaisine postikuluineen. Myytäville tuotteille ei anneta takuuta, mutta tuotteiden on toimittava kohtuullisen ajan suhteessa niiden tavanomaisiin ominaisuuksiin ja taloudelliseen arvoon.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Ville Jantunen Tmi
Y-tunnus 2554797-7
Osoite Takalantie 19 A 2, 00730 Helsinki
Puhelinnumero +35850503759858
Sähköposti myynti.jantunen@gmail.com