Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Maksutavat:

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan kohteen sulkeutumisen jälkeen tilisiirrolla. Tiedot tilisiirrosta lähtee automaattisesti asiakkaalle kohteen sulkeutumisen jälkeen.


Toimitus:

Postitamme tilaukset 1-4 arkipäivän sisällä maksun saapumisesta. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset 1. luokan kirjeenä tai postipakettina. Postipakettia voi seurata lähetystunnuksella.


Vaihto- ja palautusehdot:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• sähköpostiosoitteesi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi

Ennen kuin palautat tuotteen, ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen palautukset@iroiro.fi (kerro sähköpostisi, nimesi, tuote ja kohteen numero). Kerromme vastausviestissä palautusosoitteen.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen iroiro@iroiro.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.


Muuta:

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Iroiro Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Iroiro Oy
Y-tunnus 2527261-9
Osoite PL 29, 00671 Helsinki
Puhelinnumero +358503471370
Sähköposti info@iroiro.fi