Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

SOPIMUSEHDOT
1. YLEISET EHDOT
Tämä verkkokauppa on Vuokatti Outdoor Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa hyödykkeiden myyjänä on Vuokatti Outdoor Oy (Y:2549941-8). Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan Vuokatti Outdoor Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.
Vuokatti Outdoor Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.
2. ASIAKAS
Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.
Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.
3. TUOTTEET JA HINNASTO
Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.
Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille, tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.
4. MAKSUTAVAT.
Postiennakko, tilisiirto tai VuokattI Outdoorin myymälästä noudettaessa yleiset maksukortit sekä käteinen.
5. TOIMITUSTAVAT
Toimituskulut vaihtelevat toimitustapojen mukaan ja ovat nähtävissä tilausta tehtäessä.
Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 2-5 työpäivää. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää.
6. PALAUTUSOIKEUS
Alennustuotteilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.
Loppuunmyynti myymälässämme jatkuu, eli kaikki tuotteemme ovat alennuksessa.
Vuokatti Outdoor Oy pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään Vuokatti Outdoor Oy:n käsittely- ja postituskulut.
7. TAKUU JA VIRHEVASTUU
Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.
8. REKLAMAATIO
Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Vuokatti Outdoor Oy pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Vuokatti Outdoor Oy
Y-tunnus 2549941-8
Osoite Parkuantie 8, 88610 Vuokatti
Puhelinnumero +358503389588
Sähköposti liljeroos.satu@gmail.com