Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tilaus- ja toimitusehdot

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus-, toimitus- sekä huolto-ehtoihin. Sähköpostiosoite on pakollinen, jotta tilauksesta voidaan lähettää tilausvahvistus. Varmista että huuto.net:stä tulevat toimitustiedot ovat ajan tasalla. Toimitamme tuotteita vain huuto.net:ltä saamiimme osoitteisiin ja henkilöille, (huijaukset lisääntyneet huutojen jälkeisten osoitteiden muutoksissa),

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan Euro-valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ennen ja jälkeen tilauksen. Emme vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa. Pyrimme korjaamaan virheet heti havaittuamme ne.

Huomautukset

Tuotteeseen tai toimitukseen liittyvät huomautukset voi tehdä 8 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta sähköpostiosoitteeseen tradingpostjoe@gmail.com

Tilaukset voi maksaa Tilisiirto etukäteen maksutavalla tai PayPal:llä , toimitus tapahtuu kun maksu näkyy meidän tilillä.

Toimitamme kaikki tilaukset Postilla. (ei noutoa tai postiennakkoa). Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.
Varmista että tilauksessa on toimiva gsm numero ja sähköpostiosoite Postin saapumisilmoitusta varten.
Mikäli et ole saanut tilaustasi viimeistään 30 vrk kuluessa tilauksesta, pyydämme ottamaan yhteyttä myyjään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tradingpostjoe@gmail.com

Toimittamatta jättäminen

TradingPost pidättää oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin osoitetietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Force Majeure

Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruutusoikeus

Tilaajalla (yksityishenkilöllä) on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua päällisin puolin tuotteeseen kuten liikkeessä, mutta ei oikeutta ottaa tuotetta käyttöön. Puhelimien, tablettien ja vastaavien tuotteiden sinetit pitää olla avaamattomia.

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. Poikkeuksena ovat ns. hygienia tuotteet joilla ei ole palautusoikeutta (esim. kuulokkeet, ultraäänihierontalaitteet, uimapuvut) Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä myyjään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tradingpostjoe@gmail.com , jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. (emme vastaanota asiakas- tai postiennakkopalautuksia) peruutukset on paras aina lähettää postipakettina jossa on seurantanumero. Emme hyvitä postin hukkaamia palautuspaketteja.

Liitä mukaan kuitti ostosta ja yhteystiedot.

Tilauksen peruutuksissa, palautuskustannukset maksaa asiakas. (huom ! emme palauta mahdollisia räätälöityjä pikatoimituskuluja jotka aiheutuu asiakkaan tahdosta tilata tuote nopeammin esim. DHL, EMS, FEDEX, UPS pikatoimituksilla)

HUOM!!

Verkkokaupassa aletaan soveltaa 13. 6. 2014 alkaen uusia säännöksiä. Uusien säännösten seurauksena tilauksen peruuttamisoikeuteen tulee muutoksia. Jos kuluttaja haluaa peruuttaa tilauksensa, hänen on erikseen ilmoitettava siitä yritykselle. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä. Ohjeet saa sähköpostilla peruuttamisilmoituksen yhteydessä. Peruutusilmoitus tulee tehdä sähköpostilla, ei puhelimella!

Peruutetun tilauksen palautuskulut maksaa asiakas.

Tietosuoja

Kaikki saamamme asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti henkilötietolain
mukaisesti.

Laitehuolto

(Älä avaa, yritä korjata, säädä, huolla mitään tuotetta itse, se poistaa tehtaan takuun !!)


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Joes Trading Post
Y-tunnus 1627960-8
Osoite PL 3, 08201 Lohja
Puhelinnumero 0469426976
Sähköposti tradingpostjoe@gmail.com