Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Luethan huolella toimitusehtomme ennen tilausta!

Tuote postitetaan, kun maksu näkyy tilillä. Tuotteen postikulut on ilmoitettu tuotteen yhteydessä, jos tilaat useamman tuotteen, voidaan ne toimittaa samassa paketissa. Tuotteet voi myös noutaa Helsingin Kontulasta sovittuna aikana ja voit maksaa tuotteet käteisellä noutaessasi.

Tuote maksetaan tilisiirtona Nordean tilillemme. Jos noudat tuotteen, voit maksaa sen käteisellä noutaessasi.

Emme valitettavasti lähetä tuotteita laskulla.

Tilauksen toimituskulut riippuvat tilatun tuotteen arvioidusta painosta ja koosta. Toimituskulut on ilmoitettu tuotekuvauksessa.

Koska myyjänä on yritys ja kyseessä etämyynti, tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Kauppa ei ole lopullinen, ennen kuin olet nähnyt ja hyväksynyt tuotteen. Tee peruuttamisilmoitus sähköpostilla ennen kuin lähetät tuotteen takaisin. Loppuunmyynnistä johtuen emme pysty korvaamaan palautuksen postituskuluja. Tarkemmat ohjeet tuotteiden palauttamisesta saat tilauksen mukana. Muista liittää palautukseen tilauksen mukana tullut asiakaspalautuslomake oikein täytettynä.

Voit kysyä tuotteesta huuto.netin kautta tai sähköpostitse, osoitteemme on missymom.info@gmail.com
Voit myös laittaa meille tekstiviestin numeroon 044 955 75 12. Valitettavasti meillä ei ole ketään vastaamassa kokopäiväisesti puhelimeen, joten parhaiten saat meidät kiinni sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Kuluttajan etua valvoo kuluttajansuojalaki, jota sovelletaan myös silloin, kun teet ostoksia meiltä.

HUOM! Tuottei ei toimiteta ulkomaille ilman postikulujen lisämaksua. Jos olet kiinnostunut tilaamaan tuotteitamme ja asut ulkomailla, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme missymom.info@gmail.com


Yhteystiedot

Yrityksen nimi M.I.S.U. Design Ay
Y-tunnus 1909697-0
Osoite Kontulankaari 24 i 142, 00940 Helsinki
Puhelinnumero +358449557512
Sähköposti missymom.info@gmail.com