Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Yleistä verkkokaupasta:

Verkkokaupan tuotteita myy StarGame24 Y-tunnus 2687860-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Ennakkomaksu:

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI30 4055 0012 1756 48 StarGame24, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 3 päivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika:

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

HUOM!!! Tuotteet toimitetaan huutonetissä olevaan osoitteeseen joten pidä tiedot ajantasalla siellä!!!!!


Vaihto- ja palautusehdot:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi StarGame24
Y-tunnus 2687860-4
Osoite Pukinkuja, 00780 Helsinki
Puhelinnumero +358405425018
Sähköposti myynti@stargame24.fi