Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Toimitusaika kirjelähetyksissä noin 2 - 4 päivää maksun saavuttua asiakkaalta (Posti kuljettaa maanantaina postitetut kirjeet pääsääntöisesti keskiviikkona ja 1.3.2019 Posti muutti jakeluaikataulua). Pakettitoimitus noin 1-3 päivää.
SUNmari ei ole vastuussa Postissa vaurioituneesta tai mahdollisesti katoavasta lähetyksestä. Siihen voi hakea erillistä korvausta Postilta.

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuksen postimaksun. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Ota ennen tuotteiden palauttamista yhteys sähköpostilla myynti@sunmari.info

Tuotteiden ulkonäkö ja ominaisuudet voivat poiketa esittelystä. Tuotekuvaus- ja teksti eivät välttämättä vastaa todellista tuotetta. SUNmari ei ole korvausvellollinen, mikäli tuote ei vastaa kuvaa tai tuotetekstiä.

UUSI TIETOSUOJASELOSTE (GDPR) löytyy kotisivultani: www.sunmari.info/tilaukset-order-terms.html


Yhteystiedot

Yrityksen nimi SUNmari
Y-tunnus 2671741-3
Osoite Myyrinkuja 12, 01860 Perttula
Puhelinnumero +358405246081
Sähköposti myynti@sunmari.info