Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tällä hetkellä Jamaru Trading toimittaa ainoastaan Suomeen.

Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus-, toimitus- sekä huolto-ehtoihin. Sähköpostiosoite on pakollinen, jotta tilauksesta voidaan lähettää tilausvahvistus. Varmista että huuto.net:stä tulevat toimitustiedot ovat ajan tasalla.


Tilaaminen ja maksaminen

Tilaukset maksat tilinumeroon, joka saapuu sähköpostiisi vuorokauden sisällä. Toimitus tapahtuu seuraavana arkipäivänä kun maksu näkyy tililläni.
Vahvistan kaupan ja ilmoitan postituksesta.
Mahdollisista viiveistä ilmoitan erikseen, kuten jos tuote on varastolla tilapäisesti loppunut.

Ainoastaan postitus. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. Varasto on Ruotsissa. Toimitusaika Turkuun, Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle 1-2 arkipäivää. Muualle Suomeen toimitusaika on pääsääntöisesti 2-4 arkipäivää.
Kuljetusyhtiö on DHL/Matkahuolto.

PALAUTUSEHDOT

Peruutus
Kuluttajalla 14 päivää perua ostot. Kuluttajan tulee ilmoittaa peruuttamisesta yritykselle 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tavaran täytyy olla käyttämätön ja kaikkien lappujen ja muiden merkkien pitää olla paikoillaan. Jos kuluttaja on vahingoittanut tavaraa tai tuhonnut sen, kuluttaja menettää peruuttamisoikeutensa. Ota yhteyttä meihin tämän ajan aikana sähköpostiosoitteeseen jamarutrading@gmail.com niin saat kaikki tiedot miten palautus tehdään.

Reklamaatio Virheelliseen toimitukseen tai tuotteisiin liittyvät reklamaatiot on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.
Jos asiakas jättää ilmoittamatta viasta tai vauriosta tämän ajanjakson sisällä, asiakas menettää oikeutensa vedota virheeseen.
Loppuasiakkaan vastuulla on tarkistaa jokainen toimitus, ennen kuin hän allekirjoituksellaan kuittaa lähetyksen vastaanotetuksi.
Ota yhteyttä meihin tämän ajan aikana sähköpostiosoitteeseen jamarutrading@gmail.com niin saat kaikki tiedot miten palautus tehdään.

Kuljetusvaurio

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, reklamaatio tehdään Jamaru Tradingille, joka selvittää vaurion laadun kuljetusliikkeen kanssa.
Ota yhteyttä meihin tämän ajan aikana sähköpostiosoitteeseen jamarutrading@gmail.com niin saat kaikki tiedot miten palautus tehdään.

Palautukset
Kaikista palautuksista on sovittava Jamaru Tradingin kanssa etukäteen. Palautuksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostitse: jamarutrading@gmail.com saadaksesi tarvitsevasi palautustiedot

Sopimuksen mukaisesti toimitettujen tuotteiden palautusrahdin maksaa asiakas. Tuotteet on palautettava myyntikuntoisessa, alkuperäispakkauksessa. Alkuperäispakkausta ei saa lähettää sellaisenaan ilman suojakäärettä. Jälleenmyyntikelvottomien tuotteiden palautusta ei vastaanoteta.


Toimitusmaksua ei peritä, kun palautuksen syynä on virheellinen tuote tai toimitus.

Takuuehdot

Tuotteiden takuuaika ja takuuehdot määräytyvät tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaan. Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet.
Viallinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen takuuajan puitteissa. Takuu ei kata vikoja, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuudesta, onnettomuudesta tai tuotteen ohjeidenvastaisesta käytöstä.
Jamaru Trading ei ole korvausvelvollinen, mikäli Jamaru Tradingin toimittama tuote aiheuttaa vaurion jollekin muulle tuotteelle.

Yhteystiedot
Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: jamarutrading@gmail.com
Vastaamme 1-2 vuorokauden sisällä.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Jamaru Trading
Y-tunnus 2704005-3
Osoite Neptunigatan 29, 22100 Mariehamn
Puhelinnumero +358407331415
Sähköposti jamarutrading@gmail.com