Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tilaus- ja toimitusehdot
1. Yleistä verkkokaupasta



Verkkokaupan tuotteita myy Nettisentteri.com Y-tunnus:2597923-5. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.



2. Tilaaminen



Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.nettisentteri.com. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilausehtoihin.



3. Tilausvahvistus



Tilauksen tilan muutoksista ilmoitamme sähköpostitse, mikäli asiakas on antanut toimivan sähköpostiosoitteen tilausta tehdessään.



4. Maksutavat

Tilisiirto (ohjeet maksamista varten tulee Huuto.netin automaattisessa viestissä.)

5. Ennakkomaksu



Toimitamme tuotteet, kun tilisiirto näkyy tilillämme.



6. Toimitusaika



Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaukset siirtyvät käsittelyjonoon maksujärjestyksessä. Ostamasi tuote/tuotteet tulevat sinulle postin kautta normaalisti n. 10-45 arkipäivässä. Mikäli toimitusaika on lyhempi/pidempi on siitä ilmoitettu erikseen tuoteryhmässä tai yksittäisessä tuotteessa. Jokaisella tuotteella on mahdollista ilmainen toimitus!



7. Toimitustapa ja toimituskulut



Posti- ja pakkauskuluja ei veloiteta. Toimituskulut ovat ilmaiset kaikkiin Nettisentteri.com verkkokaupan tilauksiin. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä riippuen tilattujen tuotteiden koosta ja painosta.



8. Vaihto- ja palautusehdot



Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautetun tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa, uudelleen myytävässä kunnossa. Asiakas vastaa itse palautuksista aiheutuvista kustannuksista. Palautuksissa on aina otettava yhteyttä etukäteen ja saatava ohjeet palautukseen. Paketin lunastamatta tai noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus ja palauttaessamme rahoja tuotteesta voimme vähentää siitä lähetyksen palautuskulut. Jos tuote on vahingoittunut lähetyksessä/tuote on viallinen niin korvataan tuote tai sen osa mikä on vahingoittunut. Vahingosta pitää lähettää kuva sähköpostilla osoitteeseen: erotunhuuto@gmail.com

Emme vastaa asennusvirheistä/vahingoista, mikäli asiakas ei ole noudattanut tuotteen asennus-tai käyttöohjeita.



9. Mikäli tuote on loppunut varastosta



- Voi asiakas perua tilauksensa ja hänelle palautetaan maksamansa summa.

- Asiakas voi valita toisen tuotteen. Asiakas maksaa joko lisää tai hänelle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Nettisentteri.com
Y-tunnus 2597923-5
Osoite Kaukontie 4, 83900 Juuka
Puhelinnumero +358451076669
Sähköposti erotunhuuto@gmail.com