Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

1. YRITYS

Swappie.fi on DigiLean Nordic Oy:n (Y-tunnus 2692328-4) omistuksessa oleva verkkokauppa. Seuraavia yleisiä sopimusehtoja sovelletaan ainoastaan DigiLean Nordicin (jäljempänä Swappie) ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Swappie pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät tällä sivulla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

Swappie ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Swappie ilmoittaa Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

2. ASIAKAS

Swappie myy palveluja ja tuotteita kuluttajille ja yrityksille.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.
Yritysasiakkaiden ja Swappien välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa tai asiakkaan kanssa ole toisin määrätty.
Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen, toimivan puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai -numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Hinnat sisältävät arvonlisäveron lain näin edellyttäessä. Uudet tuotteet myydään normaalin ALV-kannan (24%) mukaisesti. Käytetyn elektroniikan kauppaan sovelletaan marginaaliveromenettelyä.

Tuotteen hinnan noustessa ennen lähetyksen käsittelyä, tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti. Hinnan laskiessa toimitamme tuotteen automaattisesti uudella halvemmalla hinnalla.

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisina kuin ne ovat.

4. TOIMITUSTAVAT

Toimitustapoina Huuto.net-kaupoissa ovat nouto Helsingistä sekä postitus Matkahuollon kautta. Ajankohtainen, tarkka lista toimitustavoista löytyy verkkokaupan Swappie.fi-sivustolta.

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1 työpäivä automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Kuljetusaika on keskimäärin 2-4 työpäivää.

Palautusoikeus kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukaisesti. Yritysasiakkaiden palautuksista sovitaan tapauskohtaisesti.

Palautusohjeet ovat kirjattu verkkokaupan yhteyteen.

5. TAKUU JA VIRHEVASTUU

Swappie hyväksyy myyntiin ja myy eteenpäin vain käyttökuntoista käytettyä sekä uutta elektroniikkaa. Kerrothan meille mahdollisimman pian tavaran vastaanoton jälkeen, mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen.

Käytetyille puhelimille Swappie ei tarjoa erillistä takuuta ellei tästä erikseen ilmoiteta. Mikäli takuu on voimassa, se määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mahdollisiin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa.

Swappie pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää.

6. YRITYSKAUPASSA VASTUUN JAKAUTUMINEN

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisena kuin ne ovat. Swappie ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä.

Swappien korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön ja enintään määrältään kauppahinnan palauttamiseen. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Digilean Nordic Oy
Y-tunnus 2692328-4
Osoite Itämerenkatu 15, 00180 Helsinki
Puhelinnumero +358401831574
Sähköposti info@swappie.fi