Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Kaikki tuotteet ovat varastossamme Porissa ja valmiita toimitukseen seuraavana arkipäivänä maksun vastaanottamisen jälkeen.

MAKSUTAVAT

Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen joko verkkopankkimaksuna suoraan yrityksen tilille tai käteisenä noudettaessa.

KULJETUS SEKÄ LÄHETYSKULUT

Kaikki tuotteet toimitetaan Suomen Postin kautta. Pienet lähetykset
toimitetaan Postin kirjeenä ja suuremmat lähetykset toimitetaan pakettina lähimpään Postin pakettiautomaattiin tai postiin. Nouto sovittaessa erikseen. Noudettassa tuotteesta ei tarvitse maksaa toimituskuluja.

KULJETUSAJAT

Tuotteet postitetaan pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä kun suoritus näkyy tilillämme.
Toimitusaika yleensä 1-3 arkipäivää.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Hyväksymme tuotepalautukset uusille ja
käyttämättömille tuotteille, jotka on palautettu 14 päivän sisällä toimituksesta.
Ostaja huolehtii palauttamisesta aiheutuneista kuluista. Jos haluat palauttaa tuotteen niin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tilpsis.tilpsis@gmail.com. Kun vastaanotamme tuotteen niin tarkistamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sekä palautamme rahat tilillesi tuotteen ollessa uusi ja käyttämätön.

REKLAMAATIOT

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen niin ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tilpsis.tilpsis@gmail.com saadaksesi tarkemmat ohjeet. Vaihdamme viallisen tuotteen uuteen.
Tarkastamme viallisen tuotteen kunnon ennen tuotteen korvaamista uudella.

ASIAKAS- JA TILAUSTIETOJEN KÄYTTÖ

Emme käytä asiakas- ja tilaustietoja suoramarkkinointiin tai vastaavaan ennen tai jälkeen toimituksen. Emme myöskään luovuta emmekä myy asiakas- ja tilaustietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakas- ja tilaustietoja käytetään vain ja ainoastaan tilattujen tuotteiden toimittamista ja seurantaa varten.

Verkkokauppa Tilpsis 16.8.2019


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Verkkokauppa Suolaheinä
Y-tunnus 1330557-5
Osoite Koivistonluodontie 76 as 5, 28330 Pori
Puhelinnumero +358503218708
Sähköposti tilpehoorikauppa@gmail.com