Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Kyseiset tuotteet myy Tradetec Finland y-tunnus 2755275-3. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
-Useamman tuotteen ostajan kannattaa yhdistää tuotteet samaan tilaukseen.
-Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen kokonaishinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
TILAUSVAHVISTUS
-Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: viitenumeron, pankkitilinumeromme, laskun loppusumman erittelyineen ja toimituskustannuksineen
LÄHETYKSEN KÄSITTELY, TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT
-Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI25 5204 0820 0589 18 OKOYFIHH Tradetec Finland, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.
-Käsittelemme tilauksen 2 arkipäivän kun maksu on suoritettu ja näkyy tilillämme. Pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.
-Toimitusaika 2-7 vrk.
-Pyrimme postittamaan tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.
HUOM! Poikkeavista maksu-toimitusajoista ja tavoista voidaan sopia tapauskohtaisesti.
-Ennalta ilmoitetut ja sovitut toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.Toimitamme tilaukset HUUTOpakettina tai postin voimassaolevien hintojen mukaan.
-Mikäli tuotteessa huomautettavaa, tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen huuto@tradetec.fi(huuto.net tilauksissa)
-Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut matkalla, kannattaa tehdä reklamaatio suoraan myös palveluntarjoajalle.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tradetec Finland käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Tradetec Finland sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Tradetec Finland
Y-tunnus 2755275-3
Osoite Kiiliäntie 2, 16610 Kärkölä
Puhelinnumero +358405101181
Sähköposti huuto@tradetec.fi