Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Kaikkien louhintasopimusten toimitus- ja käsittelyaika on maksimissaan seitsemän päivää maksun tai pool-tietojen vastaanottamisesta. Nordmine Technologies takaa ilmoitetun uptime:n ja vaihteluvälin. Negatiivisen deviaation korjaamiseksi uptime:n osalta, kompensoi Nordmine Technologies jokaista alkavaa 10 menetettyä louhintatuntia kohti 20 louhintatuntia kunnes ilmoitettu uptime on saavutettu. Nordmine Technologies ei vastaa ilmoitettujen poolien toiminnasta, louhinnan vaikeudesta tai ota minkäänlaista vastuuta kryptovaluuttojen arvonmuutoksista.

Ylitse pääsemättömän esteen sattuessa (esimerkiksi salamaniskun aiheuttama laitteistovika, tulipalo, tulva, tai muu luonnonkatastrofi) Nordmine Technologiesilla on oikeus olla toimittamatta louhintatehoa kunnes este on korjattu.

Kryptovaluuttojen arvonmuutos, verkon kokonaislouhintatehon muuttuminen, tai hankaluuden (difficulty) muutokset eivät ole syitä tilauksen hinnan uudellenarviomiselle, palauttamiselle, tai peruutukselle. Kauppahinnat ovat sitovia.

Tilausta ei ole mahdollista perua toimituksen alkamisen jälkeen. Täten peruutusoikeus on voimassa vain siihen asti, kunnes ostajalta on vastaanotettu pool-tiedot. Peruutusoikeus raukeaa pool-tietojen vastaanottamisen yhteydessä riippumatta siitä, ovatko pool-tiedot oikeat. Tuote toimitetaan jokaisessa listauksessa määritellyn ajan sisällä alkaen siitä hetkestä kun maksu tai pool-tiedot on asiakkaalta vastaanotettu. Mikäli listauksessa ei ole tätä määritelty, tilauksen toimitus alkaa viimeistään 14 päivän sisällä maksun tai pool-tietojen vastaanottamisesta.

Myyjällä, Nordmine Technologies, on oikeus perua tilaus, mikäli maksua ei ole vastaanotettu 14 päivän sisällä tilauksesta. Huomioi, että pool-tietojen myöhästynyt toimitus voi johtaa toimituskauden lyhentymiseen.

Pool-tietojen korjaaminen toimituskauden aikana saattaa olla mahdotonta. Mikäli pool-tietojen korjaaminen on mahdollista, tästä on mainittu ilmoituksessa. Pool-tietojen korjaamiseen saattaa liittyä lisämaksuja, kuten käsittelykuluja, joista myöskin on mainittu ilmoituksessa.

Nordmine Technologies takaa ilmoituksessa määritellyn louhintatehon annetulle algoritmille/algoritmeille lähtökohtaiseste maksimissaan 10% vaihteluvälillä ellei toisin ole mainittu. Myyjä lisäksi takaa, että vähintään 95% louhintatehosta tullaan toimittamaan ostajan antamaan pooliin. Myyjä ei vastaa poolien toiminnasta. Mikäli myyjä ei pysty täyttämään 95% louhintatehon toimittamista toimituskauden aikana, korvaa myyjä menetetyn louhintatehon jokaista alkanutta 10 tuntia kohden toimittamalla 20 tuntia korvaavaa, vähintään yhtä nopeaa, louhintatehoa toimituskauden päätyttyä.

Yrityksen päätoimipaikka on Fjalarinkuja 1A3, 02780, Espoo, Suomi.

Asiakaspalvelua tarjotaan lähtökohtaisesti englanniksi sähköpostitse. Myös suomenkielistä asiakaspalvelua on saatavilla, mutta sen laatua tai saatavuutta ei voida taata.

Louhintasopimuksen ovat kestoltaan määräaikaisia ja niiden kesto on mainittu ilmoituksessa. Toimituskausi alkaa viimeistään 7 päivän kuluessa maksun tai pool-tietojen vastaanottamisesta, ellei ilmoituksessa toisin ole mainittu, ja jatkuu tästä vähintään keston vaatiman ajan verran. Kuluttajan sopimusvelvotteiden vähimmäiskesto on sama kuin toimituskausi.

Peruuttamisilmoitukset on tehtävä sähköpostitse tilausvahvistuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen tai postitse täyttämällä kuluttajasuojalain mukainen peruuttamislomake ja postittamalla se Nordmine Technologiesin päätoimipisteeseen.

Myyjä ei vastaa ostajan antaman pool:in teknisten tai maakohtaisten rajoitteiden tuottamista ongelmista. Kaikki myydyt louhintatehot suunnataan ostajan pooliin Suomalaisesta IP-osoitteesta. Myyjä suosittelee stratum+tcp protokollan käyttöä eikä vastaa muiden protokollien käytöstä johtuvista epäyhteensopivuuksista.

Mikäli ostaja haluaa riitauttaa sopimuksen, tulee tämän olla yhteydessä kuluttajasuojalautakuntaan, kuluttajasuojavaltuutettuun tai Nordmine Technologiesin edustajaan.

Hyväksyttäviä maksuvälineitä ovat vain IBAN-muotoiset tilisiirrot ellei toisin ole mainittu.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Nordmine Technologies
Y-tunnus 2783063-7
Osoite Fjalarinkuja 1A3, 02780 Espoo
Puhelinnumero +31640069090
Sähköposti sales@nordmine.fi