Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Myytävät tuotteet ovat käytettyjä ja niiden kunto pyritään ilmoittamaan mahdollisimman luotettavasti asteikolla K1-K5. Luokittelussa K3 vastaa hyväkuntoista ja ehjää tuotetta, jossa kuitenkin voi olla kulumisen jälkiä, hintamerkintöjä tai omistekirjoituksia. Taitokset, repeämät tai murtumat mainitaan erikseen.

Ostaja saa sähköpostiin automaattilaskun, jonka summaan tulee lisätä ilmoituksessa oleva toimituskulu, joka on voimassa toimitettaessa Suomeen. Postitukset ulkomaille Postin hinnaston mukaan. Tuote postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa maksusuorituksen näkymisestä myyjän tilillä.

Tuotteet pyritään kuvaamaan riittävällä tarkkuudella ja toimittamaan hyvin suojattuna laadukkaan ostokokemuksen takaamiseksi. Ongelmatilanteissa ostajan toivotaan olevan ensimmäisenä yhteydessä myyjään.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Koulutus- ja myyntipalvelu Dash
Y-tunnus 2627664-6
Osoite Erkinkatu 18, 15680 Lahti
Puhelinnumero +358402208214
Sähköposti ankkurikirja@gmail.com