Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Suomimuodin lumoissa on suomalaisen muodin verkkokauppa osoitteessa www.suomimuoti.fi. Valikoimastamme löydät suomalaisten merkkien vaatteita, laukkuja, asusteita sekä kodin tekstiilejä ja piensisustustuotteita. Osa tuotteistamme on myynnissä myös täällä Huuto.net-sivustolla.
Second hand -valikoimamme koostuu huolella valikoiduista, laadukkaista käytetyistä ja edelleen käyttökelpoisista kotimaisista tuotteista 1960-luvulta nykypäivään. Asiantuntevan seulamme läpi valikoidut tuotteet ovat hyväkuntoisia ja huolellisesti ja taidokkaasti valmistettuja. Huomioithan kuitenkin, että second hand -tuotteet ovat yleisesti enemmän tai vähemmän käytettyjä, joten niiden kunto harvoin vastaa täysin uutta. Pyrimme ilmoittamaan jokaisen tuotteen kohdalla mahdolliset pienetkin viat. Käytössämme on kolmiportainen kuntoluokitus: uusi, hyvä, tyydyttävä. Uusi tuote on täysin käyttämätön ja esimerkiksi tuotelaput ovat vielä paikoillaan. Tuote on hyvä, mikäli se ei ole enää uusi, mutta siinä ei ole mainittavia vikoja. Tyydyttävä tuote on yleisilmeeltään siisti, mutta siinä saattaa olla jokin pieni kauneusvirhe, esim. nahkalaukussa ajan patinaa tai käytössä tulleita, sinänsä käyttöä haittaamattomia pieniä pintanaarmuja.
Pyrimme siihen, että sinulla on ostopäätöksesi tueksi mahdollisimman tarkat koko-, materiaali- ja väritiedot tilaamastasi tuotteesta. Tutustuthan ennen tilauksen tekemistä huolella tuotekohtaisiin tietoihin. Huomioithan esimerkiksi sen, että menneiden aikojen vaatteiden kokomerkinnät poikkeavat nykyisistä. Tämän vuoksi olemme erityisesti vaatteiden kohdalla ilmoittaneet tarkat mitat vaatteen sopivuuden arvioimisen tueksi.

Tuotteiden ostaminen
Huuto.net-sivustolla esillä olevat tuotteemme ovat myynnissä osta heti-hinnoin.

Maksutavat
Huuto.net-sivustolla myytävät tuotteet maksetaan ennen toimitusta tai noutoa tilisiirtona kolmen vuorokauden kuluessa ostoksen tekemisestä. Maksutiedot saat sähköpostitse.

Toimituskulut
Tilauksen toimittaminen suomalaiseen postiosoitteeseen maksaa 6,90€. Vähintään 80€ suuruisen tilauksen toimituskulu on 0€. Mikäli palautat osan ostamistasi tuotteista ja alunperin ilmaisen toimituksen loppusumma jää palautuksen jälkeen alle 80 euroon, vähennämme palautettavasta summasta toimituskulut 6,90€.

Toimitustapa
Toimitamme tuotteet Postin pakettina ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Suosimme second hand -tuotteiden toimittamisessa kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.
Mikäli haluat mieluummin noutaa Huuto.netistä ostamasi tuotteen ilman toimituskuluja, ota yhteyttä sähköpostitse info@suomimuoti.fi sopiaksemme noutoajankohdan. Nouto on mahdollista järjestää Helsingin Lauttasaaressa arkisin klo 10-15 välisenä aikana.

Toimitusaika
Tuotteet toimitetaan suomalaiseen osoitteeseen suoraan varastoltamme 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kesällä, arkipyhien aikaan tai poikkeuksellisessa ruuhkatilanteessa toimitusaika saattaa hetkellisesti olla pidempi.
HUOM! Viikoilla 29-31 tehdyt tilaukset toimitetaan viikolla 32.

Toimituksen seuranta
Toimitamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen seurantatunnuksen, jonka avulla pystyt seuraamaan toimituksen etenemistä.

Tuotteen palauttaminen
Tavoitteemme on minimoida tarvittavat kuljetukset, joten palautusten välttämiseksi pyrimme kuvailemaan myytävät tuotteet mahdollisimman tarkasti. Ymmärrämme kuitenkin hyvin myös sen, että joissakin tapauksissa tuote on kaikesta huolimatta palautettava. Tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lukien. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa, kuin sen meiltä ostit, eli se ei saa olla käytetty, muokattu tai pesty.
Asiakas maksaa itse palautettavan tuotteen postikulut, ellei tuote ole väärä tai virheellinen.
Palautettava tuote lähetetään postitse osoitteeseen:
Luomme Finland Oy
PL 102
00201 HELSINKI
puh. 045 783 104 76

Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta palautuksesta myös sähköpostitse info@suomimuoti.fi.

Rahojen palautus
Palautukset käsitellään 5 arkipäivän kuluessa tuotteiden palautumisesta. Rahat palautetaan tilillesi kahden viikon kuluessa. Mikäli tilauksesi toimitus oli ilmainen, mutta palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 80 euroon, vähennetään palautettavasta summasta tilauksen postituskulut 6,90 euroa.

Mukavia ostoshetkiä suomimuodin aarteiden parissa toivotellen,

Suomimuodin lumoissa
www.suomimuoti.fi
info@suomimuoti.fi


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Suomimuodin lumoissa
Y-tunnus 3132138-4
Osoite PL 102, 00201 HELSINKI
Puhelinnumero +3584578310476
Sähköposti info@suomimuoti.fi