Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tilaus & Toimitus

1. Toimitamme/lähetämme tuotteen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pyhien aikana toimitamme erikseen sovittuna. Lähetyksen viivästymisestä ilmoitamme erikseen.
2. Lähetämme tilausvahvistuksen ja lähetystunnuksen sähköpostitse. Tarvittaessa asiakas voi pyytää paperillisen version tilausvahvistuksesta.
3. Ilmainen kotiintoimitus onnistuu seuraaville alueille: Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi*, Kirkkonummi*, Sipoo*.
4. Ilmaisen kotiintoimituksen ehtona on enintään 30km, jonka jälkeen veloitamme 2€/km (Pyöristetään lähimpään tasalukuun)*.
5. Noudosta on sovittava erikseen
6. Tuotteen voi maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla: Käteinen*, pankkikortti*, MobilePay (Max 500€), tilisiirto.

*) Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle kotiin toimitettavat tuotteet on maksettava ennakkoon. Ennakkomaksuna käy 20% tuotteen hinnasta.

Takuuehdot

1. Käytetyillä tuotteilla on 18kk takuu, ellei erikseen mainita. Uusilla tuotteilla on 36kk takuu, ellei erikseen mainita.
2. Takuu on voimassa tuotteen ostopäivästä lähtien. Viallisen tuotteen pyrimme vaihtamaan joko samaan, tai vastaavaanlaiseen tuotteeseen.
3. Tietokoneiden takuu kattaa vain sitä kokoonpanoa, joka on tietokoneessa ostohetkellä. Päivittäessäsi komponentteja olethan meihin yhteydessä. Kaikki jälkeenpäin tehdyt muutokset on asiakkaan omalla vastuulla.
4. Takuu ei kata seuraavia asioita: Komponenttien ylikellottaminen, vesijäähdytyksen manipulointi, itseaiheutettu komponentin tai muun tuotteen hajoaminen.
5. Takuuhuolto on ilmainen. Haemme tuotteen veloituksetta (Tarkista toimitusalue)* tai maksamme postikulut. Veloitamme 50€ käsittelymaksun tuotteesta, josta takuu on rauennut.
6. Käytettyjen tuotteiden mahdollisesti havaitut viat on ilmoitettu etukäteen asiakkaalle, eikä niitä huolleta jälkeenpäin takuuhuoltona.
7. Salamaniskusta, virtapiikeistä tai vesivahingosta johtunut hajoaminen ei kuulu takuunpiiriin. Tällöin on otettava yhteys vakuutusyhtiöön.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi A-del Oy
Y-tunnus 3194825-9
Osoite Myyrmäentie, 01600 Vantaa
Puhelinnumero 0456197272
Sähköposti Adel.ithuolto@gmail.com