Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

KIITOKSET MIELENKIINNOSTANNE PALVELUAMME KOHTAAN

ILMOITUKSIEN VAKIOTEKSTIT SIIRRETTY ALLAOLEVAAN (joten nämä ensimmäiset kaksi kohtaa on hyvä katsoa läpi)

1-TOIMITUSEHDOT:
- Huutopakettien toimitus on ensisijaisesti Matkahuollon hinnaston mukainen, Postin kohdalla on joitain eriäväisyyksiä (mitat ja painot - toimitus onnistuu kyllä)
- Tuotteen toimituskulu on ensisijaisesti per tuote, yhdistelemme tietysti mielellämme mahdollisuuksien mukaan
- Tuotteita voi tulla katsomaan tiloihimme, otathan yhteyttä ensin (huuto.xnt@gmail.com tai puh. 040 481 9334)
- Noutopaikka on KAARINA 20780, Pohjanpellonkatu 11
- Useamman tuotteen huudoissa, varmistathan haluamasi tuotteen, jos useita huutajia sattuu olemaan niin käsittely on aikajärjestyksessä

2-MAKSUEHDOT:
- Huutajalle toimituskulut, ellei muuta ole mainittu
- Noudettaessa tuotetta, suoritus tilille tai tasarahalla nouto varmuuden vuoksi
- Kun suoritus on saapunut, tuote lähtee mahdollisimman pikaisesti, yleensä 1-3 päivän aikana, usein samana päivänä
- Maksusuoritusta odotetaan 7vrk. muuten kauppa peuuntuu
- Kaupan peruuntuessa tai keskeytyessä, vain negatiivinen palaute poistaa myyntiprovision HuutoNetiltä

# HUOM # VALOKUVAT - joissakin kuvissa on mahdollisesti vihertävää keskellä kuvaa, se johtuu kamerasta ei tuotteesta.

# MYYTÄVÄT TUOTTEEMME ovat ensisijaisesti käytettyjä.
Haltuun saatuamme, tuotteet käydään läpi, mahdollisuuksien mukaan testataan ja siistitään myynti/käyttökelpoisiksi.
Tuotetiedoissa pyrimme kertomaan hyvät ja huonot asiat. Kuvien kohdalla toivomme saavamme riittävän selkeät ja informatiiviset myös. Elämä voisi olla upeaa, jos olisi virheetön ;)
Alkutaipaleellamme on mahdollista ilmestyä hieman vauhdikkaammin tehtyjä esittelyjä, jotka laajennetaan tarvittaessa myöhemmin (tuotekohtaisen, yhtenäisen pohjan aikaansaaminen vaatii hieman aikaa, kuin myös muuttuu ajan mittaan).
Kyselyjä, tarkennuspyyntöjä saa esittää.
Tuotteemme ovat omia vanhoja varastojamme, hankittu isommissa erissä eri myyjiltä tai erilaisten pesänhoitajien kautta hankittuja eriä. Toistaiseksi (2022.11) emme myy tavaraa suoraan maahantuotuna, maahantuojalta hankittuna taikka emme toimi jälleenmyyjinä.
Tuotteet jotka ovat mainittu uudeksi, ovat todennäköisesti jonkin muun reitin kautta saapuneet, kuin edellä mainituista tukku/jälleenmyyntipaikoista. Valmistajan/jälleenmyyjän takuu ei mahdollisesti koske niitä, ellei erikseen ole mainittu.
Myynnissä olevat tuotteet ovat kaikki omissa tiloissa ja hallinnassamme.
Useampien kiinnostuksen kohteiden kanssa, kannattaa kysyä tarjousta/alennusta. Sama koskee myös tuotteita joissa on mainittu "ehdota hintaa".
Joissakin tapauksissa voimme myös ostaa tarjottavia tuotteita.

# MAKSUTAVAT ovat toistaiseksi tilisiirto tai käteinen

# TOIMITUS tapahtuu maksusuorituksen jälkeen. Jonka jälkeen pyrimme saamaan tavaran mahdollisimman nopeasti matkaan. Tuotteet pakataan uudehkoihin pakkausmateriaaleihin pääosin, joissain tapauksissa on siistiä käytettyä materiaalia, koska emme voi toistaiseksi varautua niin laajan skaalan kokoluokkiin ja vaatimuksiin.
Ensisijainen toimitus on Huutopaketti, joka kulkee Matkahuollon kautta. Kirjekuoret kulkevat Postin kautta (C5 HelpostiKuoret tulivat käyttöön 2022.01, max 500g ja max 3cm, tarkoittaa 30-50% edullisempia pienlähetyksien toimituskuluja, Huutajan eduksi).
Jos tuotteen toimitus on merkitty kirjeenä, pyynnöstä se voidaan vaihtaa paketiksi, toimituskulun muuttuessa myös. Pienehkön, arvokkaamman tavaran kohdalla on varmempaa hoitaa toimitus pakettina tai ainakin seurannalla.
Useampien myytyjen tuotteiden kohdalla pyrimme yhdistämään lähetykset, yleensä se onnistuu (yhteislähetyksen koko ja paino vaikuttaa).
Emme vastaa kuljetuspalvelun (mm. Posti tai Matkahuolto) hukkaamista taikka rikkomista lähetyksistä.

# PERUUTUS, KESKEYTYMINEN Mahdollinen kaupankäynnin keskeytyminen, peruminen vahvistuksen jälkeen, aiheuttaa myyntiprovision veloituksen myyjältä joka tapauksessa. Valitettavasti, kyseisen provisiomaksun saa poistettua vain antamalla NEGATIIVISEN palautteen huutajalle.

# TUOTEPALAUTUKSET JA ONGELMAT Mahdollisen tuotevirheen sattuessa, ota ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kartoitetaan tilanne ja sovitaan käytännön toimista, Kiitos. (huuto.xnt@gmail.com tai puh. 040 481 9334)

# PALVELUAIKAMME on käytännössä 24/7, eli mahdollisuuksien mukaan vastaamme puheluihin/tiedusteluihin tarvittaessa.
Paikanpäälle voi tulla katsomaan, helpoiten yhteydenoton jälkeen.
Tavaranoudot hoituvat samoin.
Toimipaikkamme on tiedoissa mainittu Kaarina 20780, Pohjanpellonkatu 11. Muutama toimistohuone on varattu verkossa myytävien tavaroiden säilytykseen (ovat siistit, kuivat, tuuletetut)
Tuotevalikoimaa on varastossamme tällä hetkellä useampia tuhansia yksikköjä.

# YRITYS on perustettu 2021 maaliskuussa. Toiminta alkoi HuutoNetissä heinäkuun puolivälissä. Yrityksen virallinen päätoimiala on laajan valikoiman vähittäismyynti, verkkokauppa. Taustavoimana on mm. yli kymmenen vuoden kokemus verkkomyynnistä, kuin myös muutamien tuhansien kauppojen teko täällä HuutoNetissä. HuutoNetissä on mahdollista muuttaa yksityistili, yrityksen tiliksi pisteineen, sitä ei ole tehty, joten rämmimme ruohonjuuritasolta eteenpäin. ;)

# ASIALLISET HINTAEHDOTUKSET HUOMIOIDAAN
Jos näet mielestäsi kiinnostavan tuotteen, mutta hintapyyntömme ei miellytä, tee ehdotus, pyrimme merkitsemään kaikki OSTA HETI tuotteen ilmoitukset, hintaehdotus merkinnällä.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN VALIKOIMAAMME

Päivätty, Kaarinassa 15. marraskuuta 2022


Yhteystiedot

Yrityksen nimi XN-Trade Oy
Y-tunnus 3199765-9
Osoite Pohjanpellonkatu 11, 20780 KAARINA
Puhelinnumero +358404819334
Sähköposti huuto.xnt@gmail.com