Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Yritykseni ei ole tällä hetkellä alv-velvollinen, joten myymieni tuotteiden hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa.

Kaikilla myymilläni tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen postikulut maksaa lähtökohtaisesti ostaja. Kuitenkin jos tuotteessa on selvä virhe, jota ei ole kuvattu ilmoituksessa, maksan itse palautuksesta aiheutuneet postikulut. Täyden hyvityksen saamiseksi palautetun tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin myyntihetkellä. En myy tarkoituksellisesti mitään rikkinäistä tavaraa ehjänä, joten mahdollisen virheen sattuessa otathan suoraan yhteyttä sen sijaan että jättäisit heti negatiivisen palautteen, niin yritetään löytää asiaan ratkaisu joko hinnanalennuksen tai tuotteen palautuksen kautta.

Tuote lähetetään myynti-ilmoituksessa kerrotun toimitustavan mukaan. Myös muusta toimitustavasta voidaan sopia, mutta tällöin ostaja maksaa ne kulut, jotka poikkeavat ilmoituksessa kerrotuista toimituskuluista. Myös nouto sovittuna ajankohtana on mahdollinen, eikä siitä tule erillisiä kuluja ostohinnan lisäksi.

Maksuaikaa on 5 vuorokautta ostohetkestä. Myös nouto tehtävä 5 vuorokauden sisällä ostohetkestä. Jos ostoa ei ole lunastettu siihen mennessä, laitan tavaran uudelleen myyntiin. Joudun tässä tapauksessa antamaan myös negatiivisen palautteen, jotta voin pyytää ylläpidolta välityspalkkion palautusta.

Muistathan antaa palautteen kauppojen jälkeen :)


Yhteystiedot

Yrityksen nimi JB-GameTrade
Y-tunnus 3125297-2
Osoite Mäkikatu 31 E, 18100 Heinola
Puhelinnumero +358503209939
Sähköposti johan.bruun@hotmail.com