Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Yhteystiedot:
Petun Putiikki
Hongankuja 28
66320 Niemenkylä
050-5977658
petunputiikki@gmail.com
Y-tunnus: 3351896-5


Sopimusehdot:

- Myymämme tuotteet ovat pääsääntöisesti käytettyjä, joten tuotteissa voi olla jälkiä, naarmuja, likaa tms.

- Myymillämme tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava vastaavassa kunnossa kuin myyntihetkellä. Tuotteen voi toimittaa joko liikkeeseen tai Postin kautta. Palautuksesen yhteydessä sinun tulee esittää kaupasta saamasi kuitti. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa ostaja itse.

- Jos alkuperäisissä muoveissa tai sinetöitynä toimitettu tuote on avattu muoveista, sen arvo on tästä johtuen alentunut. Täten palautettavan tuotteen myyntihinnasta vähennetään arvonalentuminen.

- Lähetämme tuotteet aina Postipakettina, näin asiakas saa aina seurantakoodin ostostaan varten. Pakettien hinnat Postin hinnaston mukaan. Paketit lähetetään Huuto.netin ilmoittamaan osoitteeseen, joten tarkastathan osoitetietojesi paikkansapitävyyden.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Petun Putiikki
Y-tunnus 3351896-5
Osoite Hongankuja 28, 66320 Niemenkylä
Puhelinnumero +358505977658
Sähköposti petunputiikki@gmail.com