Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Myymäni tuotteet ovat käytettyjä leluja. Lelun kunnon olen ilmoittanut ilmoitustekstissä. Teen lelujen korjauksia vain tilauksesta. Ilmoitan kuitenkin, jos olen korjannut lelusta jonkun osan.

Merkitsen Huuto.netin kategoriaan "Lelut" uudemmat lelutavarat, jotka ikänsä ja kuntonsa puolesta soveltuvat edelleen lasten leluiksi leikkeihin. Nämä lelut olen puhdistanut ja läpikäynyt, ne ovat valmiita leikkeihin. Joillakin nukeilla voi kuitenkin hiukset olla takussa, niitä en ole perusteellisesti selvitellyt.

Merkitsen Huuto.netin kategoriaan "Keräily" vanhemmat lelutavarat, jotka soveltuvat ikänsä ja kuntonsa puolesta paremminkin keräilyyn. Vanhemmille leluille teen ennen myyntiä pintapuolisen puhdistuksen. Perusteellisempi huolto jää ostajalle.

Nukeille voi 3 e lisämaksusta tilata huollon, johon sisältyy perusteellinen nuken ja sen vaatteiden pesu, hiusten pesu ja takkujen huolellinen selvittely. Ole yhteydessä sähköpostitse mikäli tällaiselle on tarvetta.


Maksuehdot:

Tilinumero tulee oston jälkeen vakioviestissä. Kun maksu näkyy tilillä, postitus 1-2 päivän sisällä. Maksun viestikenttään kohteen nimi.

Maksettava 7 vrk kuluessa 1. kohteeni ostamisesta. Jos maksua ei näy, tuote laitetaan uudestaan myyntiin, ja joudun Huutonetin sääntöjen mukaan antamaan negatiivisen palautteen, jotta saan perittyä välityspalkkion Huutonetistä takaisin.

Paikan päältä noutaessa maksutapana käteinen tai tilisiirto.

Toimitusehdot:

Postituksen osoitetiedot otetaan aina Huuto.netin ilmoittamista tiedoista. Varmistathan että tietosi ovat ajantasalla.

Postituskulut mainittu ilmoituksessa. Voit myös kerätä samaan pakettiin useamman ostoksen. Ilmoitathan tästä minulle sähköpostitse.

Lähetykset toimitetaan hyvin pakattuna kierrätyslaatikossa, postituspussissa tai kirjekuoressa tuotteen koon mukaan.
Ei postiennakkoa.

Jos asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, joutuu hän itse korvaamaan tuotteen palautumiskustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu.

Jos haluat noutaa paikan päältä, laita sähköpostia tai tekstiviestiä niin sovitaan aika.

Tuotteen palautus tai kaupan purku:

Ostaja maksaa takaisinpostituksen postikulut itse, eikä niitä hyvitetä. Yritys ei vastaa postin kuljetuksen aikana rikkoutuneista / hävinneistä tuotteista.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Huomentamuovi
Y-tunnus 3389679-8
Osoite Viitaankulmantie 373, 39200 Kyröskoski
Puhelinnumero 0452176604
Sähköposti lelujamuovikorjaamo@gmail.com