Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Toimitusehdot
Tilauksista tulee aina tilausvahvistus / lasku (Huuto.net palvelussa myyjän vakioviesti) sekä maksuohjeet sähköpostiisi. Toimitukset kulkevat postitse ja maksutavaksi voi valita tilisiirron tai postiennakon. Tuotteiden hinnat sisältävät Alv23% ja hintoihin lisätään toimituskulut valitun toimitustavan ja postin hinnaston mukaan. Postiennakkolähetyksen perusmaksu on 3,65€, johon lisätään postitus- ja pakkauskulut lähetyksen mukaan. Huuto.net palvelussa perusmaksu postilähetyksille 7e. Käytän postituksissa mahdollisuuksien mukaan kierrätyspakkauksia, näin säästyy hieman luontoa;)

Tuotteissa on 14vrk vaihto- ja palautusoikeus. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, älä siis poista etikettiä ennen kuin olet varma ostoksestasi. Huom! Jos tuotteen etiketti on poistettu tuote katsotaan käytetyksi!

Yrityksen internet -sivut löydät osoitteesta www.zarifet.net


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Zarifet
Y-tunnus 1601505-5
Osoite Kirkkotie 119, 23120 Mietoinen
Puhelinnumero 0505359102
Sähköposti info@zarifet.net