Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Tuotteen myyjänä on yritys

Yrityksen ostajilla on kaupoissaan kuluttajasuojalain mukaiset oikeudet
perua kauppa.

Kaupankäynti kuitenkin on sitovaa asiakkaalle ja myyjälle.
Kauppa voidaan perua ylivoimaisen esteen vuoksi myyjän puolelta ja ostajan puolelta myyjän kanssa sopimalla.
Intiimituotteiden myynnisa ostalta palautusoikeus menetetään jos tuoteen pakkaus, suojakuori, tai sinetti on avattu. Ennen kaupan perumista tai tuotteen palauttamista on ostajan oltava yhteydessä yrityksen edustajaan. Tuotteita ei lähetetä postiennakolla. Tarkastathan että osoitetietosi ovat huutonetissä ajantasalla ja ilmoita muutoksista välittömästi. Tuote voidaan toimittaa jo ennen maksamista riippuen saamistasi palautteista. Tarkista tuotteen esittelystä postitusmaksu ja lisää se huutoosi jos postimaksua ei ole mainittu tai se ei ole tiedossa niin ota yhteys myyjään. Emme vastaa eri kuljetusliikkeiden kadottamista tuotteista. Korvaamme ostajalle kadonneista tuotteista kuljetusliikkeiden sopimusten mukaiset korvaukset..

Maksaa voit: Oy Race-Day Ab
tili on FI81 7997 7996 7956 59
ja viitenumerosi on 1986, koska viitenumero on aina sama,
niin jos tuote maksetaan erinimisen henkilön tililtä, kuin ostaja on,
niin lähetä tuotenumeroineen tieto sähköpostitse myyjälle.

Tuotteen pitäisi olla sinulla muutamassa päivässä, maksusta tai huutokaupan päättymisestä. jos sitä ei tule, niin ota meilillä välittömästi yhteys.

Virheellisestä tai rikkinäisestä tuotteesta täytyy ottaa välittömästi yhteys myyjään, reklamointi aina kirjallisesti.

Odotamme että tuote maksetaan viimeistään viikossa / kahdessa.

Jos Sinulle tulee yllättäviä maksuesteitä ota yhteys maililla myyjään ja sopikaa yhdessä maksuaikataulu. Määräajan jälkeen voimme laittaa tuotteesta laskun, laskusta tulee lisäkustannuksia kauppaan, samoin laskumuistutuksista.
Muutamissa tapauksissa vuodessa joudumme tekemään kaupasta tutkintapyynnön poliisille tai joudumme perimään saatavaamme oikeusteitse. 99,5% kaupoista sujuu mainiosti kummallakin osapuolella ja toivon että tämä kauppa on juuri niitä.
kiitos vielä kaupasta ja mukavaa jatkoa.


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Oy Race-Day Ab
Y-tunnus 1035247-2
Osoite mäkelänrinteentie 26, 01830 lepsämä
Puhelinnumero +358505857956
Sähköposti virgos69virgos@gmail.com