Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

En tallenna/pidä minkäänlaista rekisteriä/listaa missään/mistään, ostoksistasi/maksutavoista/puhelin/sähköposti/osoite/muista tiedoista, huuto.net palvelun/sivuston ulkopuolella.

En lähetä tuotteita postiennakolla/kirjattuna/vakuutettuna, ilman siitä erikseen sopimalla, jolloin ylimääräiset kulut maksaa ostaja, etukäteen tililleni, jonka jälkeen postitan tuotteen/tuotteet. Lunastamattomien erikois-lähetysten postikuluja en palauta.

Toivoisin kohteen/kohteiden maksua/yhteydenottoa maksu-ajasta, viikon sisällä kohteen/kohteiden sulkeutumisesta.

Kaikilla tuotteillani on 14 vuorokauden palautus/peruuttamisoikeus, poislukien kuluttajain-suojalaissa eritellyt erikois-tuotteet.

Korvaan, myös palautuksesta aiheutuvat postikulut, edullisimman sopivan lähetystavan mukaan. En maksa kirjauksesta/vakuutuksesta aiheutuvia kuluja. Tilillesi/moneybookers/sopimuksen mukaan. Palautus maksetaan jälkikäteen, tuotteen/tuotteet ensin vastaanotettuani/tarkastettuani. Postiennakkona lähetettyjä palautuksia en lunasta.

Mahdollisissa palautustapauksissa toivoisin, että tuote olisi vastaavassa kunnossa, jonkalaisena se on myyty esim: uusien Zippo/muiden sytyttimien pakkauksia/sinettejä ei ole poistettu/avattu/tuotetta käytetty.

Vastaan mielelläni kaikkiin huutoasi koskeviin kysymyksiin, ota yhteyttä esim: yksityisviestillä, jos et halua tiedustelujasi koko kansan tietoon.

Tavoitteeni on edullinen, nopea ja sujuva kaupankäynti.

Kaikenlainen palaute on tervetullutta, niin hyvässä, kuin huonossakin.

Kiitos kaupoista, jo etukäteen.

celeron2600


Yhteystiedot

Yrityksen nimi TANNINEN RIKU MIKAEL
Y-tunnus 1927174-0
Osoite Teerisuontie 8 T 258, 00700 Helsinki 70
Puhelinnumero +358400427239
Sähköposti riku_tanninen@hotmail.com