x
x
x

mauku--

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Olen Savolais syntynen nainen :)
Pyrin aina toimittaa tavarat mahd. nopeasti perille sekä kannatan rehellistä kauppaa puolin ja toisin.Muistakaa PALAUTE!Pitäkää aina ITSE huoli omista huudoistanne!Otan myös tarjouksia vastaan,jos hinta ei ole sopiva!


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

467 pistettä
98,5 % positiivisia

:(
Ostin kengät, joita ilm. kuvattiin näin:MUSTAT HYVÄKUNTOISET NAISTEN NAHKASAAPPAAT. No saappaat osoittautuivat keinonahkaisiksi ja hajosivat noin toisella käyttökerralla. Yritin purkaa kauppaa, johon myyjä ei suostunut vaan epäili kykyäni käyttää kenkiä!! 
22.10.2009 19:34
Kohde: 115422035
mauku--: Kuules, kuka voisi sinua uskoa, koska itse pidit niitä jo yli viikon, ja nyt väität tälläistä??! NE OLI AIVAN UUDET KENGÄT! vaikea uskoa että vika oli niissä.. Joo yritit purkaa kauppoja,ihan yksimielisesti. hohhoh..Meitä on näköjään JOKA lähtöön!

:(
Paketissa ei ollut mitään merkintää että sisältö oli särkyvää joten...toinen pullo oli hajonnut ja linssi kuivunut käyttökelvottomsaksi. Mitä teen yhdellä linssillä.Meni rahat hukkaan. NÄKYVÄ merkintä pakettiin kun sisältö on särkyvää :( 
Ostaja: poistettu-858802
12.03.2008 16:07
Kohde: 72421897
mauku--: Tuote tuli pehmustetussa kirjeessä,joten hiukan ihmetyttää tämä, miten ne voi hajota muka?en vastaa siitä jos posti niitä hajottaa,ne taitaa heitellä paketteja kunnolla kun onnistui tämän hajoittaa.jos näkyvä merkintä että on särkyvää niin kalliimmat pk.

:(
Olisin odottanut, että piilareiden ollessa NOINKIN VANHAT (pakkauksista kaikki tekstit kuluneet), olisi myyjä asiasta jotain maininnut!!! Paketti tosin tuli kyllä perille, mutta.... 
24.01.2008 17:19
Kohde: 69179266
mauku--: EI pakkauksen KUNTO itse piilareiden LAATUUN mitään vaikuta!Eikä ne mitkään vanhat ole,vaikka tekstit takaa onkin poistettu!!Se EI TODELLAKAAN sitä tarkoita.Tämä on ihan TURHA ja lapsellinen nega palaute,koska toimituskin oli NOPEA JA HYVIN PAKATTU.