x
x
x

saimixu

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää
Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

248 pistettä
99,5 % positiivisia

:(
En ole luvannut uudenveroista tuotetta ja jälkeenpäin aletaan sellaista vaatia. Ei ole edes lisäkuvia pyydetty mistä selviäisi paremmin kunto, yritti jo ennen huutoa saada hintaa alemmas ja nyt keksii syitä jälkeenpäin miksi pitäisi saada halvemmalla. 
19.03.2014 09:31
Kohde: 303997671
saimixu: kyllä värjäytyneistä vaatteista pitäisi olla maininta ilmoituksessa eikä myydä hyvänä. juu tarjouksia saa nykyään jättää! Ei ole aikuismaista myyjältä lyödä luuria korvaan tai jättää vastaamatta. huutonet asiakaspalvelu sanoi että vioista mainittava ilm

:(
2 KUUKAUTTA tavaran toimituksen jälkeen väittää tuotetta vialliseksi, huutaa hyvitystä. Epäilyttävä, miksi VASTA NYT??? Mainittu vika olisi kyllä näkynyt heti, jos sellainen olisi alunperin ollut. Epäasiallinen käytös, haukkuu, kiroilee, ilmoitus tehty!  
08.11.2011 16:56
Kohde: 188550649
saimixu: No jokainen voi lukea kyseisen myyjän neg palautteet! Samanlaisia aika paljon, myy II-laatuisia tuotetta, ei hyvityksiä.Ei katsonut lähettyjä kuvia viasta. Ei ota vastuuta myymistään tuotteista! Syyttää valehtelijaksi! Kaikkea hyvää vain jatkossa :)