x
x
x

ukrainansusi

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Myyn tarpeetonta sisustustavaraa ja kodista ylimääräistä.Jos olen ottanut liikaa postikuluja voit huomatessasi pyytää liiat takaisin. :)


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

1 486 pistettä
99,6 % positiivisia

:(
Hyväkunt. määritellyssä peitteessä oli metrien päähän näkyviä tahroja, joista ei ilmoituksessa ollut mainintaa. Myyjän mielestä minä olin tehnyt virheen ostaessani pyytämättä lisäkuvia. Sain neg. palautteen ja jouduin maksamaan palautuksen pk:t itse. 
10.12.2014 12:20
Kohde: 337795858
ukrainansusi: Täysin valheellinen nega.Huutaja SAI summan+postikulut edestakaisin enkä ole sanonut tehneen virhettä lisäkuvien suhteen.Helppo todistaa viestit+tilisiirrot.Myöskin peitto on taas myynnissä ilmanTAHRAN TAHRAA.

:(
Vai \"parempi sadetakki\" ja kohteen kunto hyvä?Valkoisessa takissa oikeassa kauluksessa piki mustia tahroja ja vasemmassa olkapäässä 2 kuulakärkikynän vetoa. :( Ymmärrän miksi jäänyt myyjältä itseltään käyttämättä. Tuli kyllä mielipaha tästä. 
24.09.2013 11:19
Kohde: 279672567
ukrainansusi: Takki uusi. Lähtiessä ei ollut tahroja eikä kuvissakaan ole. Ei ottanut yhteyttä vaan laittoi suoraan negan .Kyvytön neuvottelemaan siis, tarkoituksellista ,negan tekoa. Katso hänen useat negansa!.PYYSI ANTEEKSI PALAUTEVASTAUKSESSAAN HUOM!-JA SAA!